liberinteleorman.ro

Primarul Victor Drăgușin a cerut demisia directorului Termic Calor Serv, Virgil Burcea

22 decembrie 2014

Monica Vasilescu

virgil burceaSocietatea menită să țină în viață sistemul centralizat care încălzea cândva toată capitala Teleormanului, SC Termic Calor Serv SRL este pe cale de a rămâne fără director. Recent, s-a dispus începerea urmăririi penale pe numele celui pus să managerieze unitatea din subordinea Consiliului local Alexandria.

Virgil Burcea, pentru că despre domnia sa este vorba, a condus pe drumurile publice un autoturism cu numere false de înmatriculare, astfel că acesta nu mai poate ocupa funcția de director al Termic Calor Serv, consideră municipalitatea.

Virgil Burcea se află în concediu medical momentan. Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin, a spus la finalul ședinței consilierilor locali, după ce i-a informat pe cei prezenți cu privire la acest fapt, că i-a cerut demisia directorului, dar acesta nu și-a dat-o, încă.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

După dezbatere, consilierii locali ai Alexandriei au rămas la un ”pahar de socializare”

Următorul articol

Tinerii liberali reformatori l-au dus pe Moș Crăciun la copiii săraci

Cele mai recente articole de Actualitate