Tinerii Liberali Reformatori cheamă locuitorii Alexandriei la o campanie de donare de sânge

în Actualitate

plrTinerii Liberali Reformatori au organizat, astăzi, 9 septembrie 2014, o campanie de donare de sânge, venind astfel în ajutorul pacienților care au nevoie de transfuzii. Acțiunea Tinerilor Liberali Reformatori are scopul de a transmite un semnal de solidaritate în problema lipsei de sânge din unitățile spitalicești din țară.

TLR speră ca prin acest demers să mobilizeze un număr cât mai mare de persoane care să rezoneze la mesajul transmis de membrii săi. De aceea, îi invităm alături de noi pe toți locuitorii municipiului Alexandria pentru a da o mână de ajutor celor din jurul nostru. La acţiunea de astăzi au aprticipat 12 tineri ai organizaţiei de tineret PLR, informează Dan Profir – preşedinte TLR Teleorman.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*