liberinteleorman.ro

Actorul Florin Piersic mai face un pas către Alexandria

9 septembrie 2014

Monica Vasilescu

straini-in-noapteÎn urmă cu cinci ani, consacratul actor român Florin Piersic era aşteptat la Alexandria de o mână de oameni. Nu a mai apărut, însă, fiindcă restul populaţiei nu a fost dispusă să dea bani pe bilet. Spectacolul de atunci s-a amânat, după ce biletele de intrare au rămas nevândute, preţul unuia însumând 60 de lei. Acum, echipa din spatele marelui actor mai face o încercare de a-l aduce pe acesta în faţa alexăndrenilor. Primul pas a fost acela de a pune câteva postere cu date referitoare la desfăşurarea piesei în locurile special amenajate pentru afişaj. Pentru că discuţiile între echipa de impresariat şi reprezentanţii municipiului Alexandria nu au fost definitivate, afişele au fost înlăturate.

Contactat telefonic, administratorul municipiului, Ştefan Tăbăcitu, a făgăduit că spectacolul se va ţine fără rezerve şi a dat vina pe unele bariere de comunicare între factorii angrenaţi în aducerea acestuia pe scena de la Alexandria. „Mâine avem întâlnire cu impresarul lui Florin Piersic şi vom stabili toate detaliile. Sigur că spectacolul se va ţine, Florin Piersic nu a mai venit la Alexandria de peste 18 ani. Eu am spus că preţul biletului – 50 de lei – este cam mare pentru municipiul nostru, dar acestea sunt cerinţele organizatorilor”, a spus  cel care administrează Alexandria.

Până la noi informaţii, Florin Piersic şi Medeea Marinescu ar urma să vină la Alexandria pe 15 octombrie, cu „Străini în noapte”, un spectacol ce se clasează pe primele poziții în topul preferințelor iubitorilor de teatru.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Elena Vlad a fost destituită din funcția de director al Direcției de Tineret și Sport – “Nici până astăzi nu s-a făcut nicio numire, de unde rezultă că important era să nu mai fiu eu director… ”

Următorul articol

Tinerii Liberali Reformatori cheamă locuitorii Alexandriei la o campanie de donare de sânge

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Drapelului, la bibliotecă

Biblioteca Județeană Marin PredaTeleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează miercuri, 26 iunie 2024, începând cu ora 10.30, Ziua Drapelului național printr-o serie de activități culturale, ateliere de lucru cu copiii asociației DAI O ȘANSĂ la compartimentul împrumut pentru copii și expoziții tematice. Ziua Drapelului Național a fost proclamată prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, în data de 26 iunie. Culorile drapelului național, roșu, galbenși albastru, sunt aceleași de la Revoluția română din 1848, doar dispunerea, raportul și intensitatea culorilor diferă.