Actorul Florin Piersic mai face un pas către Alexandria

în Cultură/Utile

Monica Vasilescu

straini-in-noapteÎn urmă cu cinci ani, consacratul actor român Florin Piersic era aşteptat la Alexandria de o mână de oameni. Nu a mai apărut, însă, fiindcă restul populaţiei nu a fost dispusă să dea bani pe bilet. Spectacolul de atunci s-a amânat, după ce biletele de intrare au rămas nevândute, preţul unuia însumând 60 de lei. Acum, echipa din spatele marelui actor mai face o încercare de a-l aduce pe acesta în faţa alexăndrenilor. Primul pas a fost acela de a pune câteva postere cu date referitoare la desfăşurarea piesei în locurile special amenajate pentru afişaj. Pentru că discuţiile între echipa de impresariat şi reprezentanţii municipiului Alexandria nu au fost definitivate, afişele au fost înlăturate.

Contactat telefonic, administratorul municipiului, Ştefan Tăbăcitu, a făgăduit că spectacolul se va ţine fără rezerve şi a dat vina pe unele bariere de comunicare între factorii angrenaţi în aducerea acestuia pe scena de la Alexandria. „Mâine avem întâlnire cu impresarul lui Florin Piersic şi vom stabili toate detaliile. Sigur că spectacolul se va ţine, Florin Piersic nu a mai venit la Alexandria de peste 18 ani. Eu am spus că preţul biletului – 50 de lei – este cam mare pentru municipiul nostru, dar acestea sunt cerinţele organizatorilor”, a spus  cel care administrează Alexandria.

Până la noi informaţii, Florin Piersic şi Medeea Marinescu ar urma să vină la Alexandria pe 15 octombrie, cu „Străini în noapte”, un spectacol ce se clasează pe primele poziții în topul preferințelor iubitorilor de teatru.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*