liberinteleorman.ro

Teleorman, pe ultimul loc la promovabilitate la Evaluarea Națională

23 iunie 2022
Advertisement

Cea mai scăzută rată de promovabilitate la Evaluarea Națională s-a înregistrat în județul Teleorman, a anunțat ministrul Educației – Sorin Cîmpeanu.

„Cea mai mică pondere a mediilor peste 5 este în Teleorman, iar cea mai mare pondere a mediilor peste 5 se înregistrează în Cluj. În București avem 91,2% pondere a mediilor peste 5 (…) Din păcate se confirmă slaba calitate a învățământului în mediul rural, acolo unde am avut de trei ori mai multe medii sub 5 față de mediul urban”, a spus ministrul Educației.

„Evaluarea Națională a fost organizată anul acesta mai bine decât anul trecut și nu mă refer la alți ani, mă refer la un an în care tot eu am fost ministru care a organizat Evaluarea Națională, mult mai bine decât anul trecut”, a spus ministrul.

2 Comments

  1. Aceasta este pepiniera de unde vor răsări viitorii oameni politici ai județului și oamenii de afaceri din jurul lor care vor căpușa județul peste 20 de ani… Țara te vrea prost

  2. Poate iese in fiecare zi de „salariu” si spune si cu cat sunt platiti profesorii. Oare nu cumva la asa salari asa rezultate !!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Incendiu locomotivă Videle: 250 de persoane evacuate

Următorul articol

Bătaie de joc marca ASCE Alexandria și SC Primalex Proiect SRL. Ce a descoperit consilierul local Gabi Bulumac

Cele mai recente articole de Actualitate