Surse: La Ferma Salcia se cer demisiile unor angajați

în Actualitate/Dezvăluiri

Monica Vasilescu

De când cu pesta porcină, care a afectat multe animale, nu și pe cele ale lui Dragnea, la Salcia se petrec lucruri ciudate. Încă de ieri, unii salariați au fost informați că vor fi angajați la altă firmă, care îi va prelua de la Salcia SA, după ce au fost puși să-și dea demisiile de la fermă.

Potrivit unor surse, nu se știe din ce motive, firma nu se va mai numi la fel. Nu ar fi prima dată când FERMA SALCIA SA își schimbă numele, având, în trecut, denumirea ROMCIP SA. Rebotezata, care se ocupă de creşterea porcilor, are un capital social de 801.835 lei, deţinut de S & P INVESTMENT MANAGEMENT SRL – 99,84% și Ilieeee Liviu DRAGNE  – 0,16%. Societatea Comercială ROMCIP – S.A., înființată în anul 1991, în comuna Salcia, avea ca asociat majoritar firma LUDIKON SYSTEM – S.R.L., deținând 99,84% din capitalul social. Ea este reprezentată legal de același personaj interesant – Dragne Ilie Liviu, asociat cu un procent din capitalul social al societății LUDIKON SYSTEM și, până de curând, Dragnea Valentin-Ștefan, asociat care avea un procent de 90% din capitalul social al societății LUDIKON SYSTEM – S.R.L. Pe lângă toate aceste încrengături, pe când era șeful firmei, Valentin Ștefan Dragnea a decis ca ferma Salcia să aibă acțiuni la purtător, nu acțiuni nominative.

Și dacă nu s-a depistat, încă, unde sunt cei 10.000 de porci ”dispăruți” de a Ferma Salcia, despre care a tot scris presa, este posibil să fie mutați și ei pe altă entitate juridică. Revenim cu amănute.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*