liberinteleorman.ro

Surse: La Ferma Salcia se cer demisiile unor angajați

24 august 2018

Monica Vasilescu

De când cu pesta porcină, care a afectat multe animale, nu și pe cele ale lui Dragnea, la Salcia se petrec lucruri ciudate. Încă de ieri, unii salariați au fost informați că vor fi angajați la altă firmă, care îi va prelua de la Salcia SA, după ce au fost puși să-și dea demisiile de la fermă.

Potrivit unor surse, nu se știe din ce motive, firma nu se va mai numi la fel. Nu ar fi prima dată când FERMA SALCIA SA își schimbă numele, având, în trecut, denumirea ROMCIP SA. Rebotezata, care se ocupă de creşterea porcilor, are un capital social de 801.835 lei, deţinut de S & P INVESTMENT MANAGEMENT SRL – 99,84% și Ilieeee Liviu DRAGNE  – 0,16%. Societatea Comercială ROMCIP – S.A., înființată în anul 1991, în comuna Salcia, avea ca asociat majoritar firma LUDIKON SYSTEM – S.R.L., deținând 99,84% din capitalul social. Ea este reprezentată legal de același personaj interesant – Dragne Ilie Liviu, asociat cu un procent din capitalul social al societății LUDIKON SYSTEM și, până de curând, Dragnea Valentin-Ștefan, asociat care avea un procent de 90% din capitalul social al societății LUDIKON SYSTEM – S.R.L. Pe lângă toate aceste încrengături, pe când era șeful firmei, Valentin Ștefan Dragnea a decis ca ferma Salcia să aibă acțiuni la purtător, nu acțiuni nominative.

Și dacă nu s-a depistat, încă, unde sunt cei 10.000 de porci ”dispăruți” de a Ferma Salcia, despre care a tot scris presa, este posibil să fie mutați și ei pe altă entitate juridică. Revenim cu amănute.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

9 din 12 inculpați în dosarul lui Dragnea au făcut apel

Următorul articol

Florin Obădan și Didina Iacob sunt cetățenii de onoare ai Alexandriei

Cele mai recente articole de Actualitate