Stație de taxi formată ”rapid”, sub semnul opririi interzise

în Actualitate/Diverse

Monica Vasilescu

oprireLumea multă care a petrecut în stil românesc, cu mici și bere, la serbările dedicate zilelor municipiului trebuia să ajungă acasă cumva. Și cum stațiile de taxi sunt pe oriunde în oraș, mai puțin pe străzile principale, este necesar să găsești o soluție, fie ea imorală și ilegală, pentru a mai obține un ban în plus.

Așa s-au gândit conducătorii auto de  taxi, cu însemnul “Rapid”, reprezentați de sindicalistul Ion Cojocaru, în Camera Națională a Taximetriștilor – Filiala Teleorman, care s-au aliniat ad-hoc pe strada Dunării, în fața sediului BCR, așteptând să vină în sprijinul clienților de la zilele Alexandriei. În acest mod, cel puțin două reguli ale Codului Rutier au fost încălcate, să nu mai vorbim de lipsa autorizației de a presta servicii de taximetrie în locul respectiv.

Probabil, mulți dintre taximetriștii de la firmele care aparţin singurului Dispecerat de taxi din Alexandria au făcut școala de șoferi cu Ionel Ganea sau cu vreun marțian dacă nu știu că în zona de acțiune a indicatorului “Oprirea interzisă” nu se oprește. Pe lângă semnul cu semnificația de interzicere a opririi, șoferii aveau trecere pentru pietoni, marcaje de traversare pe care, de asemenea, nu se oprește. Nici pe ele, nici în jurul lor la cel puțin de 25 m distanţă. Ei au oprit, au staționat, au parcat, totul sub ochii ”vigilenți” ai Poliției, care nu a avut ac de cojocul lui Ion de la ”Rapid”.taxi rapid

1 Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*