Stand-up comedy la Berăria lui Nae

în Cultură

standCarmen Dumitrescu
Alexăndrenii vor avea ocazia să treacă cu zâmbetul pe buze peste prima zi în care nu se va mai putea fuma în spațiile publice. Cum? Mergând la Berăria lui Nae. În acest sens, Nicușor Lina a pregătit o surpriză celor interesați de astfel de evenimente și l-a invitat în berăria lui pe actorul Toni Ionescu, alias Mârlanu’. Ca atare, amatorii de distracție vor putea participa la un stand-up comedy și se vor putea bucura împreună de o seară specială, așa cum sunt toate momentele pregătite de Nicușor Lina pentru clienții săi. Biletele se găsesc la sediul Berăriei din strada Libertății.
Pe Tony Ionescu îl cunoaștem din serialul “Trăzniți în NATO”, remarcabil prin buna sa dispoziție și prin felul interesant în care scoate la suprafață tendințele grobiene ale societății prin umor de calitate. În consecință, toți cei care vor să ia parte la un moment special, mai ales că la Alexandria astfel de spectacole sunt rarisime, pot cere detalii la Berărie și se pot pregăti pentru o seară cu mult râs și puțin tutun.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

2 Comments

    • În centrul Alexandriei, lângă Pub, la etaj. Acest eveniment va avea loc la Berăria 2, care se va deschide în curând, față în față cu Tribunalul Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*