liberinteleorman.ro

Stand-up comedy la Berăria lui Nae

10 martie 2016

standCarmen Dumitrescu
Alexăndrenii vor avea ocazia să treacă cu zâmbetul pe buze peste prima zi în care nu se va mai putea fuma în spațiile publice. Cum? Mergând la Berăria lui Nae. În acest sens, Nicușor Lina a pregătit o surpriză celor interesați de astfel de evenimente și l-a invitat în berăria lui pe actorul Toni Ionescu, alias Mârlanu’. Ca atare, amatorii de distracție vor putea participa la un stand-up comedy și se vor putea bucura împreună de o seară specială, așa cum sunt toate momentele pregătite de Nicușor Lina pentru clienții săi. Biletele se găsesc la sediul Berăriei din strada Libertății.
Pe Tony Ionescu îl cunoaștem din serialul “Trăzniți în NATO”, remarcabil prin buna sa dispoziție și prin felul interesant în care scoate la suprafață tendințele grobiene ale societății prin umor de calitate. În consecință, toți cei care vor să ia parte la un moment special, mai ales că la Alexandria astfel de spectacole sunt rarisime, pot cere detalii la Berărie și se pot pregăti pentru o seară cu mult râs și puțin tutun.

Advertisement

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Încă un termen în dosarul Fraților Râciu

Următorul articol

Lucrări de modernizare, întreținere și reparații curente la Roșiori

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Universală a Iei

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00, la