liberinteleorman.ro

Lucrări de modernizare, întreținere și reparații curente la Roșiori

10 martie 2016

strazi Rosiorii de VedeCu fonduri din sursele alocate în bugetul local, în municipiul Roșiorii de Vede vor continua lucrările de întreţinere şi reparaţii curente la străzi, alei, trotuare și parcări.

Conform declarației primarului Cristian Duică, în perioada 20 martie – 01 mai 2016 se vor executa următoarele lucrări: covor asfaltic pe străzile Belitori, Aleea Parc Nord (pantă), Aleea CFR (zona bloc T), zona Intim (bloc 3ABCD), 1 Decembrie (între intersecțiile cu străzile Mihai Eminescu și str. Mihail Kogălniceanu), Sf. Teodor (alee acces blocuri ANL și Cămin de Bătrâni), B-dul Comercial (între intersecțiile cu străzile 1 Decembrie și Mihail Kogălniceanu), Sănătății (zona Tecsa – intersecția cu strada Mihai Eminescu), Oituz (zona intersecția cu strada Constantin Noica), Vicșoreanu, Uzina de vagoane (zona intravilan); covor asfaltic și borduri pe aleile din Grădina Publică „Mihail C. Mănciulescu”; covor asfaltic și borduri pe aleile din cadrul asociațiilor de proprietari „Elena Doamna”, Condominiul „Violeta”, „Renașterii”, alee bloc A1-A3 (covor asfaltic și plombe asfaltice); reabilitare covor asfaltic la parcarea din zona Biserica Sf. Teodor și parcarea cimitirului situată în strada Sfântul Teodor; trotuar zona Intim; plombări asfaltice pe străzile Sf. Teodor, Dunării, Izbiceanu, Mărăști, Oltului, Plt. Rădulescu, Mihai Bravu, B-dul Comercial (zona Baza de recepție – str. Mărășești).

Vor continua lucrările de modernizare a străzilor Republicii, Carpaţi, Stelian Popescu, Mihai Eminescu și Lt. Bălăcescu. Lucrările demarate în cursul anului trecut prevăd refacerea în totalitate a covorului asfaltic, reamenajarea intrărilor în curți, precum și reabilitarea trotuarelor și spațiilor verzi adiacente.

Aceste cinci străzi fac parte dintr-un proiect mai amplu de modernizare în care sunt cuprinse 44 de străzi din municipiu, pentru care s-au depus proiecte de finanțare la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

  1. Nu-i vorba nici de întreținere, nici de reparații, nici de modernizare. Pur și simplu este în plină desfășurare, ceea ce a început de anul trecut, BORDURIADA!

  2. Era si timpul ca ne-am saturat de bordurile lor fara asfalt .. Mai mult au rupt asfaltul cu bordurile decat sa faca ceva ..
    Si sa nu lase strazile asfaltate jumate cum este strada Dobrogeanu Gherea .. Si sa zica ca sunt asfaltate ..
    Sa specifice ca le asfalteaza pe jumate daca fac asta .. Dar am uitat .. In acte este asfaltata toata de alt primar „fierescu” :))

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Stand-up comedy la Berăria lui Nae

Următorul articol

Între ce rele alegem…

Cele mai recente articole de Actualitate