liberinteleorman.ro

Încă un termen în dosarul Fraților Râciu

10 martie 2016

Monica Vasilescu

catuseFrații cântăreței de muzică populară Silvana Râciu, originară din Teleorman, au fost puși sub acuzare în luna aprilie 2013, bănuiți ar face parte dintr-o rețea infracțională alături de alte 12 persoane. Ei au fost luați de acasă de mascați, în urmă cu trei ani, fiind acuzați de cămătărie și șantaj. De atunci și până în prezent, fratele cel mare – Giulio Platon – se află în arest la Penitenciarul Giurgiu, iar procesele curg. La cel mai recent termen, Tribunalul Teleorman a amânat cauza, pentru citarea cu mandat de aducere a părților vătămate și a unor martori cu identitate protejată, aceștia urmând a fi audiați pe 5 aprilie 2016.

Separat, instanța a respins, ca nefondată, cererea inculpatului Platon Giulio, formulată în ședinta publică din 8 martie 2016, de modificare a obligației impuse de a nu se apropia de inculpatul Râciu Bogdan Scoreț (fratele său), pentru care s-a dispus măsura controlului judiciar.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Eu pe cine votez? – Ervin Zelch – un preot pentru profanii din Alexandria

Următorul articol

Stand-up comedy la Berăria lui Nae

Cele mai recente articole de Politica altfel