liberinteleorman.ro

Stagiu de pregătire pentru 11 absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr”

27 decembrie 2023
Advertisement

În perioada 4 – 22 decembrie 2023, structura de pregătire profesională a Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman a desfășurat un stagiu de pregătire cu activități structurate pe trei componente: teoretică, practică și de adaptare.

Activitățile s-au concentrat pe domeniile practice aflate în competența structurii, respectiv: domeniul tactică și intervenție polițienească, domeniul tragerilor cu armamentul, domeniul conducerii autovehiculelor de serviciu și domeniul pregătire fizică și autoapărare, în scopul instruirii a 11 agenți de poliție, încadrați recent în unitate, ca urmare a absolvirii Scolii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascar” Câmpina.

În perioada 27 decembrie 2023 – 5 ianuarie 2024, tinerii polițiști vor desfășura și participa la activități, alături de polițiști cu experiență, în scopul facilitării integrării în specificul muncii.

Totul pentru a avea polițiști profesioniști, capabili să răspundă în mod adecvat provocărilor cu care se confruntă în mediul operativ.

Pregătirea continuă a polițiștilor este parte a măsurilor luate la nivelul instituției pentru asigurarea unui serviciu de calitate pentru cetățeni, a anunțat IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Colonelul Marius Stancu se retrage din funcția de inspector șef al ISU Teleorman după 7 ani de conducere

Următorul articol

ANAF, avertisment legat de sistemul RO e-Factura: „Mesaje false. Nu deschideți aceste emailuri”

Cele mai recente articole de Actual