liberinteleorman.ro

Colonelul Marius Stancu se retrage din funcția de inspector șef al ISU Teleorman după 7 ani de conducere

27 decembrie 2023
Advertisement

Astăzi, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, se închide un capitol important în istoria acestei instituții, odată cu retragerea din funcție a colonelului Marius Stancu, inspector șef timp de șapte ani.

Colonelul Stancu a condus cu responsabilitate ISU Teleorman și a demonstrat un leadership de excepție față de misiunea instituției. Cariera sa militară impresionantă, întinsă pe o perioadă de 32 de ani, a fost marcată de sacrificii și succese notabile. Colegii și subalternii îl consideră un comandant exemplar, iar astăzi, odată cu trecerea sa în rezervă, lucrătorii ISU Teleorman au strâns mâna unui lider de calibru.

„O viață dedicată pompierilor!

Astăzi, am pășit cu emoție în ultimul capitol al unei povești extraordinare care a avut loc la ISU „A.D. Ghica” al județului Teleorman, unitate condusă cu pricepere și iscusință timp de șapte ani de către colonelul Marius Stancu, în calitate de inspector șef. Un comandant de excepție spunem noi, colegii, care trage cortina peste o carieră militară de 32 de ani, marcată de sacrificii și succese, acesta urmând să treacă în rezervă, cu drept la pensie, începând cu ziua de mâine, 28 decembrie 2023.🧑‍🚒

🤗 Întregul personal al unității noastre, conștient de greutatea emoțională a evenimentului, a organizat un moment festiv plin de apreciere și recunoștință pentru a-i mulțumi pentru devotamentul său neclintit, pentru profesionalismul și loialitatea sa față de această armă, pentru tot ceea ce a realizat în cadrul acestei familii a pompierilor militari teleormăneni.

🥳🎖În cadrul acestei festivități, am avut plăcerea și onoare de a saluta și transmite cele mai frumoase gânduri și pentru alți doi colegi, plt.adj.șef Ion Florina, din cadrul compartimentului Secretariat și Documente Clasificate și plt.adj.șef Prunăreanu Valentin, din cadrul Serviciului Logistic, care și-au încheiat capitolul din viața lor militară, trecând în rezervă cu aceeași dată.

🧑‍🚒👉Ziua de 5 ianuarie 2024 devine pivotul unei noi tranziții, va fi data în care, în cadrul unui ceremonial militar la care va participa și un reprezentant al comenzii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, col. Marius Stancu va preda funcția de inspector șef și drapelul de luptă al unității domnului lt.col. Pîngă Florin, care a fost împuternicit pe această funcție cu data de 28.12.2023.

🧑‍🚒📣 Domnule colonel Marius Stancu, dragi colegi pensionari, în întreaga dumneavoastră carieră, ați reușit să oferiți colectivului nostru o parte din ceea ce ați reprezentat: energie, entuziasm, loialitate, onestitate, camaraderie și respect față de instituție. Sperăm ca aceste lucruri să fie transmise mai departe din generație în generație.🙏 Noi, pompierii militari teleormăneni vă mulțumim pentru tot!

🤝 Cu prilejul pensionării, vă transmitem tuturor multă sănătate, împliniri, zile liniștite, bucurii alături de familie și prieteni, dar și o PENSIE cât mai lungă!”, au transmis colegii din cadrul ISU – Teleorman.

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Tradiții și superstiţii de Sfântul Ştefan. Semnificația numelui pe care îl poartă sute de mii de români

Următorul articol

Stagiu de pregătire pentru 11 absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr”

Cele mai recente articole de Actualitate