liberinteleorman.ro

Stadionul din Alexandria s-a transformat într-un morman de pietre. Demolarea va dura două luni…

15 iulie 2019

Știm cu toții faptul că Alexandria va avea o arenă sportivă, în valoare de aproximativ 50 milioane lei. Ea se va ridica pe locul fostului Stadion Municipal din Alexandria, locul în care până acum se desfășurau multe dintre activitățile sportive din oraș și chiar din județ. De altfel, la arene sportive, Teleormanul stă chiar foarte bine, pentru că și la Turnu Măgurele există o arenă de 3 milioane de euro, cu 2000 de locuri, omologat la UEFA. E drept că, în afară de echipa de suflet a lui Valentin Dragnea nu prea s-a mai auzit de fotbal în ultimii ani la nivel județean, dar asta nu poate împiedica statul să investească bani frumoși prin punctele strategice.

De câteva zile a început demolarea stadionului, activitatea contractată de Primăria Alexandria pentru o perioadă de două luni. Costurile demolării erau estimate în 2018 de administrația locală la un milion de lei, bani plătiți din bugetul public local. Lucrările de demolare sunt împărțite în două. Demolarea tribunei de beton a fost adjudecată de o companie din Giurgiu, iar gardul și tribunele metalice sunt demolate de Societatea de Administrare a Drumurilor și Străzilor și Apa Serv S.A.

Autoritățile locale speră, însă, ca demolarea să nu dureze două luni, așa cum e prevăzut în contract, insinuând că ar fi mai bine pentru desfășurarea lucrării ca termenul real să se limiteze la o singură lună. Probabil de aceea, demolarea se desfășoară la foc continuu, vechiul stadion fiind acum un morman de pietre.

Potrivit documentelor, construirea Arenei Teleormanului va dura 18 luni, dar având în vedere și alte investiții cu termenul de finalizare depășit de câțiva ani, nu ne-am manifesta încă optimismul…

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

VIDEO. Inventivitate în Teleorman: au alungat păsărelele din pădure și le-au înlocuit cu ciripit artificial… din boxe

Următorul articol

Să punem o piatră la temelia Centrului Cultural „Cu cărțile pe uliță”!

Cele mai recente articole de Administratie