SPUMA PARTY a avut un MEGA SUCCES la Alexandria

în Actualitate

Zilele Municipiului Alexandria au început mai devreme anul acesta, iar sfarsitul verii a adus in Alexandria o mega petrecere in aer liber. Primaria Municipiului Alexandria, Consiliul Local al Municipiului Alexandria, Consiliul Local al Tinerilor Alexandria si Royal Models Agency au organizat sambata 24 August 2019 editia cu numarul IV a unui eveniment unic in Alexandria: SPUMA PARTY.

Peste 1500 de oameni au fost prezenti in cadrul editiei de anul acesta, organizatorii stabilind astfel un nou record in cadrul evenimentului. Vremea caniculara a facut ca evenimentul sa aiba loc exact in cel mai potrivit moment al anului aducand astfel un moment de racoare in inima orasului nostru.

One Man Show MC TOM si Dj Emil SAFTA de la Kiss Fm Party au avut grija ca muzica de calitate si buna dispozitie a participantilor sa atinga cote maxime in cadrul evenimentului.

Evenimentul de anul acesta a venit cu ceva nou, si anume concertul sustinut de LINO GOLDEN, unul dintre artistii preferati in randul tinerilor. Organizatorii au ales sa le faca o supriza si pe langa cel mentionat anterior au reusit sa aduca in cadrul evenimentului si pe colegul acestuia: MARIO FRESH ce a revenit cu placere in Alexandria dupa spectacolul din 02 Iunie 2019. Concertul sustinut de artisti a fost practic momentul in care publicul a explodat fredonand melodiile acestora.

SPUMA PARTY 2019 i-a surprins placut pe cei care au ales sa petreaca, la piscina, ziua de sambata. Strandul Vedea a fost impanzit de spuma spre deliciul celor prezenti.

O zi perfecta de weekend nu putea fi altfel, decat presarata cu multe concursuri pentru participanti, care s-au distrat de minune castigand premiile oferite de organizatori, printre care enumeram: tricouri cu mesaje haioase, fluiere, cd-uri cu muzica de la Kiss Fm etc. Premiul cel mare, o excursie de 2 persoane, oriunde in Romania, timp de 2 zile, a fost castigat de cea mai distractiva si indemanatica persoana dintre cei prezenti: Stoian Andreea.

Muzica, distractie si muuulta spuma este rezumatul povestii de sambata, care s-a incheiat rasunator cu versurile artistilor Lino Golden si Mario Fresh iar vocile celor prezenti ce fredonau versurile consacrate ale pieselor lor se auzeau din inima orasului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*