liberinteleorman.ro

Sporting Roșiorii de Vede, singura echipă din județ aflată în Liga a III-a

1 iulie 2014

sporting-1024x768

Monica Vasilescu

După un sezon reușit, echipa de fotbal Sporting Roșiorii de Vede a câștigat meciul de promovare, ajungând astfel în Liga a III-a. Cu scorul de 1 la 0 s-au impus fotbaliștii noștri, care i-au învins pe campionii Bucureştiului de la Comprest Gim, o echipă de tineri cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani, printre care și brazilieni. Singurul gol al partidei a fost înscris, în prima repriză, în urma unui penalty, de Laurențiu Lăcoviște.

Meciul de promovare s-a disputat pe teren neutru – stadionul din Snagov – acesta fiind al patrulea baraj la care participă echipa roșioreană, care are acum în componență un lot experimentat. Nu doar efectivul din teren a fost întărit, că și coordonarea, echipa având, din ianuarie 2014, un nou antrenor, în persoana lui Cristi Negru, din Pitești, care a antrenat în trecut FC Argeș. Noul antrenor are planuri mari de relansare a grupului și intenții de a mări lotul întru scopul de a obține performanțe viitoare.

Sportivii au fost susținuți de peste 500 de suporteri, o parte dintre aceștia fiind transportați de cele două autocare puse la dispoziție de Primăria din Roșiorii de Vede. Acesta este un club înființat în anul 2008, după desființarea echipei fanion a orașului – Rova Roșiori. Calificarea este un succes nu doar pentru municipiul care susține financiar echipa, ci și pentru Teleorman, Sporting Roșiorii de Vede fiind singura din județ, în momentul de față, calificată în Liga a treia.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

”Ar trebui să milităm cu toţii de acum încolo ca şi la Alexandria să se întâmple ceva”

Următorul articol

ATLETISM: – Medalie de argint pentru Denisa Conceatu

Cele mai recente articole de Sport