Sporting Roșiorii de Vede, singura echipă din județ aflată în Liga a III-a

în Sport

sporting-1024x768

Monica Vasilescu

După un sezon reușit, echipa de fotbal Sporting Roșiorii de Vede a câștigat meciul de promovare, ajungând astfel în Liga a III-a. Cu scorul de 1 la 0 s-au impus fotbaliștii noștri, care i-au învins pe campionii Bucureştiului de la Comprest Gim, o echipă de tineri cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani, printre care și brazilieni. Singurul gol al partidei a fost înscris, în prima repriză, în urma unui penalty, de Laurențiu Lăcoviște.

Meciul de promovare s-a disputat pe teren neutru – stadionul din Snagov – acesta fiind al patrulea baraj la care participă echipa roșioreană, care are acum în componență un lot experimentat. Nu doar efectivul din teren a fost întărit, că și coordonarea, echipa având, din ianuarie 2014, un nou antrenor, în persoana lui Cristi Negru, din Pitești, care a antrenat în trecut FC Argeș. Noul antrenor are planuri mari de relansare a grupului și intenții de a mări lotul întru scopul de a obține performanțe viitoare.

Sportivii au fost susținuți de peste 500 de suporteri, o parte dintre aceștia fiind transportați de cele două autocare puse la dispoziție de Primăria din Roșiorii de Vede. Acesta este un club înființat în anul 2008, după desființarea echipei fanion a orașului – Rova Roșiori. Calificarea este un succes nu doar pentru municipiul care susține financiar echipa, ci și pentru Teleorman, Sporting Roșiorii de Vede fiind singura din județ, în momentul de față, calificată în Liga a treia.

1 Comment

  1. Buna seara ! As vrea sa vin sa dau probe la echipa daca se poate am 17 ani si am jucat la Turris turnu măgurele la juniori

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*