liberinteleorman.ro

Spectacol marca Zdob și Zdub la Zilele Alexandriei – MC Tom Crîngureanu a întreținut atmosfera

27 august 2023
Advertisement

Cea de-a doua zi de petreceri din cadrul Zilelor Municipiului Alexandria 2023 a debutat începând cu ora 12:00 cu un eveniment dedicat persoanelor iubitoare de vara și tot ceea ce înseamnă ea. 

Spuma Party, eveniment desfășurat în incinta Ștrandului “Vedea”, a bucurat publicul din Alexandria prin spuma ce a acoperit intreg strandul, prin multitudinea de concursuri si premii, dar mai ales prin atmosfera creată de One Man Show MC TOM și Dj Geezy.

Cei prezenti la eveniment au avut parte de multe surprize din partea organizatorilor: tricouri cu mesaje haioase, cd-uri cu muzica, mingi de fotbal, inghetata gratuita pentru toti participantii etc., iar cel mai mare premiu a fost obținut de un cuplu ce a reușit sa câștige o vacanță de 2 persoane, oriunde in Romania.

Atenția publicului a fost captată in finalul evenimentului de concertul susținut de What’s Up, artistul reusind sa ii faca pe toti cei prezenti sa cante la unison cu el.

La ora 20:00 petrecerea s-a mutat pe scena din Parcul “Padurea Vedea” unde show-ul a început cu prezenta cantaretei Ruby. Artista originară din Medgidia, are cateva melodii care au cunoscut scuccesul online, cum ar fi: “Nu pune la suflet” – 38.000.000 views, “Condimente” – 87.000.000 views, “Buna, Ce mai zici”- 70.000.000 views. Succesul obtinut de Ruby nu a fost doar unul online, ci și in cadrul concertului sustinut pe scena din Alexandria, iar la finalul prestatiei artistice aceasta a stat aproape o ora cu fanii pentru poze si autografe.

Publicul din Alexandria a fost in continuare premiat cu biciclete si trotinete de către autorități pentru participarea la campania Green & Clean, reciclarea fiind un factor esențial pentru comunitatea din Alexandria.

La rândul său, simpatizanții stilului rock au fost in delir datorită reprezentației oferite de Trooper, formație românească de muzică heavy metal, originară din Târgoviște, aflata in premiera in inima Teleormanului. Numele trupei a fost preluat din titlul piesei The Trooper a formației Iron Maiden.

Atmosfera incendiară a mers mai departe cu ajutorul lui MC Tom Cringureanu care a reusit la fiecare interventie sa anime oamenii prezenti in stilul sau orginal si inconfundabil. La fiecare intrare pe scena acesta a împărțit premii pentru public, remarcând mai ales glowstick-urile care au colorat imaginea vizuală.

Cel mai important eveniment al serii a fost chiar ultimul, concertul celor de la Zdob si Zdub, cea mai populară trupă etno-rock din Republica Moldova. Oamenii prezenți au luat parte la un show spectaculos, unde membrii trupei au creat o atmosfera de excepție.

Zdob și Zdub combină hardcore-ul și folclorul balcanic într-un mod unic și original.  Cu elemente de hip-hop, drum’n’bass, jungle, punk și triluri de fluier sau trompeta tradițională, trupa a creat un crossover muzical inegalabil. Zdob și Zdub îmbină intensitatea urbană cu spiritul rural.

În 2022, Zdubii au evoluat pe scena de la Eurovision împreună cu Frații Advahov. Piesa “Trenulețul” le-a adus locul 7 după punctajul total și locul 2 după punctajul oferit de public. Concertul s-a incheiat cu ropote de aplauze si cu promisiunea artistilor ca vor reveni la Alexandria pentru ca au fost surprinsi in mod placut de caldura cu care au fost primiti.

Dinamism, tinerete, exuberanta, muzica de calitate sunt doar cateva din cuvintele ce pot descrie cea de-a doua seara de concerte dedicata editiei cu numarul 29 a Zilelor Municipiului Alexandria.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Raport devastator al Curții de Conturi pentru APM Teleorman și Garda de Mediu – Cum a fost protejat SC DONAU CHEM SRL

Următorul articol

Centrul de transfuzii Teleorman, deschis pentru victimele de la Crevedia

Cele mai recente articole de Actual