Spectacol marca MC Tom Crîngureanu pentru copiii din Alexandria

în Actualitate/Timp liber

Monica Vasilescu

tomCu toții ne amintim, din copilărie, că una dintre cele mai mari bucurii a fost aceea de a avea în preajmă personajele preferate din desene animate. Pentru copiii din Alexandria, acest lucru a fost posibil, pe 1 iunie, de ziua lor, prin implicarea Consiliului local al tinerilor, alături de partenerii Primăria Alexandria şi Royal Models Agency.

Ziua întreagă, cei mici s-au putut bucura de momentele dedicate lor, au fost pictați pe față și au putut face poze gratuite cu prințese, clowni, pirați și alte personaje îndrăgite din desene animate. Începând de dimineață, în multe grădinițe și școli generale din Alexandria au avut loc spectacole pentru copii. De la ora 16:00, pe pietonalul municipiului s-a desfășurat parada mascotelor, iar o oră mai târziu, prichindeii au avut parte de face paiting, modelaj baloane, mascote, clovni, vată pe băț, pop corn, tobogan, trambulină, etc. Seara s-a încheiat cu dansul mascotelor, un moment de magie marca magician Adriani și cu un concert Andreea Bălan.

Evenimentul care a dus copiii în lumea basmelor a fost moderat de MC Tom Crîngureanu, acompaniat muzical de DJ Emil Safta, protagoniștii multor momente distractive în care succesul a fost garantat.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*