Bursa locurilor de munca vacante

în Actualitate

bursa_locuri_de_munca_absolventiAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Teleorman organizează o bursă a locurilor de muncă, la cererea pieţei muncii locale si cu sprijinul angajatorilor SC G4S Secure Solutions SRL si SC Eurofrutas Temporar SRL.

Acţiunea se va desfăşura, dupa cum urmeaza:

  • in data de 07 iunie 2016, începând cu ora 10.00, la sediul A.L Turnu Magurele din Mun. Turnu Magurele, str. Elena Cuza Vodă, nr. 12;

  • in data de 08 iunie 2016, începând cu ora 10.00, la Caminul Cultural din comuna Orbeasca.

Sunt disponibile locuri de munca in meseriile: agent de securitate si muncitor necalificat in agricultură. Bursa locurilor de muncă se adreseaza tuturor categoriilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Pentru detalii puteţi contacta A.J.O.F.M Teleorman (nr. telefon: 0247310155, 0247315915) sau Agentia Locala Turnu Magurele (nr. telefon 0247411559), informează Nelu Ionel Oprea, director executiv al AJOFM Teleorman.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*