liberinteleorman.ro

Sorin Cîmpeanu, ministrul Învățământului, vine în Teleorman

18 februarie 2015

Monica Vasilescu

sorin-campeanuÎntâiul reprezentant al sistemului educațional din România, Sorin Cîmpeanu, ministrul Învățământului, vine, mâine, în Teleorman.

Acesta va lua parte la prezentarea raportului privind starea învățământului teleormănean pe semestrul I al anului școlar 2014-2015. La evenimentul la care va participa inspectorul școlar general al ISJ Teleorman, Valeria Gherghe, dar și alți reprezentanți ai Educației județene, va avea loc și o întâlnire de lucru cu directorii unităților de învățământ preuniversitar din județul Teleorman. În programul ministrului va intra o vizită la  Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” Alexandria și o alta la Școala Gimnazială din Bujoreni.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Incursiune în jungla politicii teleormănene

Următorul articol

Comuna Balaci va avea alegeri anticipate

Cele mai recente articole de Actualitate