”Șoric” și-a dus copilul la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman

în Actualitate/Administratie

Monica Vasilescu

petricioaia (1)Renumitul șef al Poliției Locale Roșiorii de Vede, Iancu Petre Petricioaia, zis comisarul ”Șoric” (din multe motive), și-a trimis fiul la Direcția Județeană de Asistență Socială și Protecție a Copilului Teleorman. Nu pentru a-l da în plasament, ci pentru a presta servicii juridice.

Pesedist înrăit, la fel ca tatăl său, Răzvan Petricioaia a fost ”înrolat„ pe o perioadă nedeterminată la instituția care se preocupă cu protecția copiilor, a lui în special, având în vedere că este un june în devenire, un băiat de bărbat care în loc să lupte cu infractorii, se apropie de ei. Asta pentru că, în Roșiori, sunt de notorietate reuniunile dintre directorul DJASPC – arestat pentru luare de mită – Floarea Alesu și Iancu Petre Petricioaia, finalizate cu angajarea copilului ca jurist.

Cu toate că seamănă cu părintele său din multe puncte de vedere, într-un sens se diferențiază. Apropiații săi spun că Răzvan se ține departe de probleme și își planifică prudent fiecare mișcare din viață, astfel că nu se va lăsa dus ”în păcat”, așa cum încearcă judecătorii să arate că s-ar fi întâmplat în cursul timpului cu mulți salariați ai direcției.

Și, pentru că întâlnirile lungi și dese sunt cheia marilor succese, Petricioaia senior și Alesu director au mai pus ceva la cale: un contract de toată frumusețea, prin care firma polițistului local șef este plătită bine pentru a întreține casa de copii de la Roșiori. Dar despre asta altă dată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*