Șeful pensionarilor PSD vrea aparat auditiv din bani publici

în Actualitate/Politică/Social

Petre Cioabă – președintele pensionarilor din PSD și unul dintre cei cu pensii peste medie s-a gândit să profite de toate oportunitățile oferite de culoarea roșu pe care o are în suflet de zeci de ani și a depus o cerere la Primăria Alexandria pentru a-și lua aparat auditiv din bani publici.

Potrivit consilierului local al municipiului Alexandria – Gabriel Bulumac, șeful pensionarilor PSD solicită la primărie un ajutor urgent, cu toate că are o pensie de peste 3000 lei, aproape aceeași suma precum soția sa, dar și sume consistente din care își putea achiziționa un aparat auditiv până acum.

„Oameni buni, pe masa Consiliului Local al municipiului reședință de județ-Alexandria, a ajuns un caz social de o gravitate fără precedent și am nevoie de ajutorul vostru: -Președintele organizației de pensionari psd, fost consilier județean, fost deputat – Petre Cioabă are o mare problemă, acesta și-a achiziționat aparat auditiv în valoare de 6386 de lei și dorește un ajutor din partea comunității. -dumnealui a făcut un referat pentru a-și prezenta cazul social extrem de grav: “Cioabă Petre, are vârsta de 76 ani, este pensionar si primeste o pensie in sumă de 3084 lei/lună. Cioabă Floarea, sotie, are vârsta de 75 ani, este pensionară si beneficiază de o pensie in sumã de 2927 lei/lună. Familia Cioaba locuieste într-un apartament compus din trei camere, proprietate personala, modest mobilat, curat întretinut. Domnul Cioaba Petre a declarat că s-a împrumutat la diferite persoane fizice, în prezent aflându-se in imposibilitatea de a-si achita datoriile catre acestia, motiv pentru care solicità acordarea unui ajutor de urgent. ”Cum ar trebui să votez, oameni bun? Rog pensionarii să mă îndrume pentru acest caz social grav”, a scris consilierul Gabi Bulumac pe pagina sa de Facebook.

Petre Cioabă a beneficiat în cursul timpului de toate funcțiile oferite de partid. A lucrat la Primăria Alexandria, în calitate de administrator zonal, consilier la Consiliul Județean, președinte ATOP, Comalex SA Alexandria și a fost pentru scurt timp parlamentar, în locul lui Liviu Dragnea, după ce acesta a ajuns la pușcărie… Noi ne amintim de o declarație a lui Cioabă în care spunea cât de bine o duc pensionarii din Teleorman de pe urma guvernării PSD … și tindem să credem că se referea la domnia sa și la aceia care sunt clienți la excursiile cu microbuzul Transloc al primăriei, pentru că pensionarii de rând din Alexandria trăiesc de pe o zi pe alta cu sub 1000 de lei lunar…

Citește și Gabriel Bulumac: „Solicit DEMISIA de onoare lui Petre Cioabă! Jos COMUNISMUL!”

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*