Gabriel Bulumac: „Solicit DEMISIA de onoare lui Petre Cioabă! Jos COMUNISMUL!”

în Actualitate/Actualitatea politică

Cazul președintelui pensionarilor PSD – Petre Cioabă a înfuriat sute de pensionari din Alexandria care trăiesc de pe o zi pe alta, cu sub 1000 de lei lunar, pensia minimă, după cum arată datele oficiale. Ca atare, consilierul local al municipiului Alexandria – Gabriel Bulumac (singurul ales care ia atitudine când ceva i se pare în neregulă în forul legislativ în care se ridică mâna constant după cum vrea primarul Victor Drăgușin) îi cere demisia de onoare lui Petre Cioabă. Acesta i-a consultat declarația de avere în care se poate vedea că, pe lângă pensia de peste 3.000 lei, acesta a avut venituri consistente din care își putea achiziționa un aparat auditiv până acum. Mai ales că un astfel de aparat se poate găsi și la un preț mai mic decât cel solicitat de Petre Cioabă din bani publici.

„Oameni buni, vă prezint mai detaliat cazul domnului Petre Cioabă, președintele organizației de pensionari PSD, fost deputat și fost consilier județean, cel care încercă să obțină bani de la comunitate, chiar dacă are destui bani, dar și o poziție importantă în partidul care conduce județul și orașul de o veșnicie. Consider că acest comportament este inacceptabil și solicit DEMISIA de onoare (dacă are așa ceva) lui Petre Cioabă din funcția de președinte al organizației de pensionari PSD. Deși domnul Cioabă are o pensie decentă și a ocupat o poziții de deputat și de consilier județean, acesta încearcă să obțină bani de la comunitate prin intermediul unor minciuni și înșelătorii. Această atitudine nu este potrivită pentru un lider de comunitate și nu poate fi tolerată. Acest comportament este unul nedemn și inacceptabil!

Mai jos las declarația de avere completată de domnia sa în anul 2021, din care reiese că are un card la BCR cu suma de 121.500 lei și unul la CEC cu 51.300. Acesta a mai încasat indemnizație de parlamentar numai pe anul 2020 în valoare de 132.000 lei. Soția dumnealui, deși pensionară, încă lucrează la cei 75 de ani ca profesor la Școala Sanitară Postliceală de unde încasează un salariu de 33.000 lei net/an, în loc să lase locul unor profesori tineri. În plus, aceștia au pensii de aproximativ 3000 lei net fiecare, dar TOT NU LE AJUNGE! El dorește un ajutor URGENT de la Consiliul Local pentru că și-a achiziționat cu banii jos aparate auditive de peste 6.000 lei, iar actualul primar avizează pozitiv referatul.

Trebuie să avem grijă de resursele comunității noastre, trebuie să avem grijă de cetățenii care au cu adevărat nevoie de ajutor, trebuie să avem grijă de tinerii orașului, trebuie să avem grijă de oraș, trebuie să avem grijă interesele comunității noastre! NU trebuie să avem grijă de PRIVILEGIAȚII ORAȘULUI, nu trebuie să avem grijă se săracii bogați ai PSD-ului, nu trebuie să avem grijă de sugative, jigodii și căpușe! Nu trebuie să avem grija celor ce au adus orașul în mocirlă! La Alexandria, după 33 de ani de la revoluție, încă este nevoie să strigăm: Jos COMUNISMUL! Jos nea fane tăbăcitu, jos nea victor drăgușin și jos nea petre cioabă! Lăsați tinerii să se afirme, să muncească și să dezvolte orașul pe care l-ați scufunda! Trebuie să ne salvăm orașul din ghearele acestor hiene”, spune Gabriel Bulumac.

CITIȚI ȘI: Șeful pensionarilor PSD vrea aparat auditiv din bani publici

3 Comments

  1. Cu 1100 lei poate sa-și ia căștile airpods Pro pe care le poate configura și ca aparat auditiv personalizat. Eu folosesc și sunt f mulțumit.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*