Şeful de Post de la Trivalea – Moşteni: “Eu sunt poliţist, eu fac legea, vă termin”

în Actualitate/Politie

Monica Vasilescu

Dan GresanDespre Poliţia Română se tot discută în termeni deloc flatanţi. Ca în orice breaslă, aici se găsesc multe uscături, iar una dintre acestea i-ar putea fi atribuită şefului de post din comuna Trivalea – Moşteni, Dan Gresan.

Omul în care localnicii cred că le poate menţine siguranţa pe raza comunei este primul care încalcă regulamentul căruia ar trebui să i se supună cu băgare de seamă. Nicidecum, însă! Cum are ocazia, Dan Gresan îşi scoate la înaintare “muşchii”, spunând cu voce tare: “Eu sunt poliţist, eu fac legea, vă termin”. Aşa s-a remarcat recent la un conflict familial, în urma căruia s-a pricopsit cu dosar de cercetare penală.

Povestea a început imediat ce fratele acestuia a avut un conflict cu soţia sa, alături de care a stat aproximativ doi ani de zile, de care ar urma să divorţeze, din motive pe care nu le vom face publice. La partaj se dispută un autoturism pe care cei doi l-ar fi achiziţionat în timpul căsătoriei. Pentru că soţia refuză să-i dea maşina până nu are o hotărâre definitivă a instanţei, deoarece şi ea ar fi contribuit cu bani la cumpărarea acesteia, soţul s-a gândit să facă apel la forţă. Atât forţa de ordine pe care o reprezintă fratele său, din postura de şef de post, cât şi cea fizică, intrând abuziv în casa socrilor săi, acolo unde a locuit până mai zilele trecute, împreună cu familia sa, formată din nevastă şi copil.

După petrecerea de cununie a şefului de post de la Trivalea – Moşteni, într-o zi de duminică, cei doi fraţi s-au dus la Mavrodin, în stare de ebrietate, după cum spun martorii, cu mesaje de ameninare, au intrat în curte şi au făcut scandal la fostul domiciliu al celui aflat în divorţ.

Pentru comportamentul necuviincios, ambii au pe numele lor dosar penal cu obiectul: violare de domiciliu şi ameninţare, după cum ne-a spus Sandu Voicu, de la Cabinetul de Comunicare al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman. Mai mult, comportarea neregulamentară l-a băgat pe întâiul poliţist de la Trivalea în cercetare prealabilă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*