liberinteleorman.ro

Șefii Primăriei Alexandria nu vor da sporurile necuvenite înapoi că a intervenit amnistia fiscală

Pârâtul Drăguşin Victor, primar la Alexandria, trebuia să înapoieze 66.288 lei, pârâtul Tăbăcitu Ştefan, city manager, avea de dat înapoi 50.501 lei, pârâtul Ioan Augustin, viceprimar – 19.455 lei, iar pârâtul Neacşu Ionuţ, fost viceprimar – 38.512 lei. Banii provin din sporuri ilegale pe care cei patru le-au obținut în perioada octombrie 2014 – mai 2017 și pe care Curtea de Conturi le-a imputat. Chiar dacă instituția a avut dreptate, dată de Curtea de Apel mai târziu, Primăria Alexandria nu mai poate recupera prejudiciul de la ”rozătoarele bugetare” deoarece a intervenit amnistia instituită de PSD… Așadar, chiar dacă șefii Primăriei Alexandria au dat iama în banii din bugetul local, aceștia nu vor da niciun leu înapoi.

Citiți și: Sporuri necuvenite la Primăria Alexandria! Domnu` Drăgușin, dă banii înapoi! https://liberinteleorman.ro/sporuri-necuvenite-la-primaria-alexandria-domnu-dragusin-da-banii-inapoi/

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Ediția a II-a a taberei internaționale de pictură în aer liber – Nenciulești 2019

Următorul articol

Petrică Florin Roșu, salvator de vieți și la muncă, și în timpul liber

Cele mai recente articole de Actualitatea politică