Se cere insolvența firmei de la Salcia a lui Valentin Dragnea. Fiul deținutului datorează 220 de mii de euro unei companii germane

în Actualitatea politică

După ce a cumpărat porci pe care nu i-a mai plătit de la compania germană Schweinemast Brader GMBH, fiul lui Dragnea, Valentin, se află în pericol de a ajunge în insolvență cu firma Ferma Salcia. Se pare că datoria este destul de mare, ferma Salcia primind purcei în valoare de 220 mii de euro, pe care nu i-a plătit, invocând pesta porcină africană. Nu este prima țeapă pe care fiul lui Dragnea o dă partenerilor de afaceri. Cu un an în urmă, ferma lui Valentin Dragnea era vizitată de un executor judecătoresc, care voia să recupereze o datorie pe care firma o avea către o firmă olandeză. Ajunși la fermă, reprezentanții companiei olandeze nu au mai găsit niciun porc, probabil pentru că aceștia au fost vânduți sau sacrificați.

Cu atât mai mult cu cât chiar atunci, foarte convenabil, a fost găsit un cadavru de porc infestat cu pestă porcină africană în apropierea fermei de porci a lui Dragnea. Avocatul companiei olandeze susținea atunci că ferma Salcia nu deținea dreptul de proprietate asupra porcilor până nu achita întreaga datorie. Mai mult, acesta i-a întrebat pe angajații de la fermă ce au făcut cu porcii și cei în cauză au refuzat să răspundă. De aceea, compania olandeză își propusese să facă o plângere penală împotriva firmei lui Valentin. Se pare că acum povestea se repetă și că țepele fac parte din conduita de afaceri a vlăstarului familiei Dragnea.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*