liberinteleorman.ro

Școala Mihai Viteazul Alexandria – Locul 1 la Olimpiada Națională a Sportului Școlar

14 mai 2023
Advertisement

Școala Mihai Viteazul din Alexandria a obținut un succes remarcabil în domeniul sportului școlar, clasându-se pe primul loc la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, care s-a desfășurat la Ploiești, în perioada 12.05.2023 – 14.05.2023.

Baschetbalistele Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Alexandria au reprezentat județul Teleorman în mod onorant, confirmând astfel calitatea pregătirii sportive și angajamentul pentru performanță.

Competiția a reprezentat o provocare majoră pentru elevele pasionate de sport, care își demonstrează abilitățile în diverse discipline. Școala Mihai Viteazul a participat la această competiție cu o echipă formată din copii talentați și bine pregătiți, care au reușit să se evidențieze în fața concurenței puternice și să se claseze pe primul loc.

Echipa antrenată de Cosmina Piperea a fost formată din jucătoarele: Babadac Alexia, Brîncoveanu Enya, Bobocea Dorotheea, Dumitrașcu Adelina, Fedeleș Ioana, Preda Andreea, Oțelea Maria, Paraschiv Daria, Tudor Oana și Velcea Ioana.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Un băiat de 16 ani, în COMĂ după ce poarta de fotbal a căzut peste el – Nereguli grave la terenul de sport

Următorul articol

Șofer cu 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe străzile din Roșiori

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Advertisement Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de