liberinteleorman.ro

Şcoala gimnazială nr. 2 Videle, pe podiumul olimpiadei naţionale de cultură civică

24 aprilie 2016

videleÎmbinând buna pregătire cu talentul, tradiţia, munca şi perseverenţa, elevii  Şcolii Gimnaziale Nr. 2 Videle au reprezentat cu succes judeţul Teleorman la etapa naţională a Olimpiadei de Ştiinţe Socio-Umane, desfăşurată în perioada 18 – 22 aprilie 2016 la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret” Tulcea. Astfel, la disciplina Cultură civică, echipajul alcătuit din elevii Raportaru Gabriela (clasa a VIII-a) şi Tudor Vicenţiu (clasa a VII-a) a obţinut nota 10 şi Premiul I acordat de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice. Lucrarea realizată de ei a fost apreciată pentru creativitate şi originalitate, pentru aceasta fiind distinşi cu mai multe Premii Speciale, constând în cărţi, bani,  acordate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Tulcea, Institutul Român pentru Drepturile Omului, Episcopia Tulcea, B.R.D. Îi felicităm pentru performanţa realizată şi le urăm mult succes în continuare!

Profesor îndrumător , Iorga Marinela Monica

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Eu pe cine votez? Adrian Gâdea – încă patru ani în slujba… lui Dragnea!

Următorul articol

Scriitoarea Ela Nicolau și-a trăit viața la Iași, dar și-a scris durerea în Teleorman – “Omul se adaptează. Trăiește oriunde, dar asta nu înseamnă că el nu simte o frustrare… Scrisul m-a ținut totuși pe linia de plutire…”

Cele mai recente articole de Actualitate