Scandal în Poliţie după ce Maria „Bateria” şi-a prins soţul cu amanta – 4 polițiști cercetați

în Actualitate/Politie

Este amuzament național în Poliție, după ce Maria „Bateria” – agenta de la Poliția Animalelor Teleorman și-a prins soțul în flagrant cu o colegă de serviciu și a provocat un scandal monstru. Ea i-a filmat pe cei doi, care se aflau în domiciliul conjugal al său și al soțului, aflați în procedură de divorț.

Maria, soțul, amanta soțului, dar și soțul amantei se află protagoniști într-o anchetă internă. Toți cei patru polițiști implicați în cercul amoros sunt cercetați, dar au rămas cu armamentul din dotare pe toată perioada verificărilor.

„Verificările sunt în curs de desfășurare, iar în urma evaluărilor efectuate nu au apărut elemente care să ne conducă în restricționarea dreptului de a purta armament pe timpul executării serviciului”, transmite IPJ Teleorman.

Maria „Bateria” a devenit cunoscută în lumea Poliției după ce a îmbrăcat haina statului deși a fost prinsă în trecut la furat baterii auto.

Mai exact, în urmă cu 10 ani, înainte să fie polițistă, a fost cercetată penal într-un dosar în care polițiștii investigau furtul unor baterii auto.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*