liberinteleorman.ro

Samuel Calotă: ”Sunt mai determinat ca niciodată să câștig aceste alegeri!”

9 decembrie 2016

15409942_1307308685956999_949297369_o Carmen Dumitrescu

Candidatul ALDE la Senatul României, Samuel Calotă, continuă în forță campania electorală. Acesta a vizitat aproape toate localitățile județului și s-a întâlnit cu mii de oameni, încercând să-i convingă de faptul că programul ALDE este cel mai bun.

El crede că ziua de duminică îi va aduce o recompensă pe măsura efortului depus și își dorește ca oamenii să iasă în număr cât mai mare la vot: ”În această perioadă am făcut toate eforturile necesare pentru ca oamenii din Teleorman să afle informații complete despre programul ALDE și să se convingă de faptul că sunt cel mai bun senator pe care l-ar putea alege. Am vizitat aproape toate comunele și m-am bucurat de o reacție pozitivă a teleormănenilor, care cred eu că s-au convins de intențiile mele bune. În plus, după această experiență a campaniei de anul acesta, sunt mai determinat ca niciodată să câștig aceste alegeri și știu că oamenii au înțeles că am mers către ei cu cele mai calde năzuințe. Voi avea grijă ca la finalul acestei încercări să răspund cu multă promptitudine celor care îmi vor solicita sprijinul. Le promit oamenilor că voi fi mereu disponibil și receptiv la nevoile lor după ce vor câștiga alegerile.”

În ceea ce privește impactul ALDE în teritoriu, Samuel Calotă ne-a mărturisit că oamenii sunt încă nostalgici după guvernarea Tăriceanu și că își doresc ca acesta să revină la conducerea țării, pentru a repune situația pe un făgaș normal.

În legătură cu unele zvonuri apărute în spațiul public legate de o renunțare a sa la luptă, Samuel Calotă s-a exprimat ferm: „Lupta merge mai departe! Candidatura mea pare să fie o chestiune pusă sub semnul întrebării de către unii. Eu le înțeleg disperarea, dar mi-am asumat întotdeauna bătăliile și nu m-am oprit niciodată la mijlocul drumului. Mai determinat decât acum n-am fost niciodată și știu că oamenii mă vor susține, pentru că eu, spre deosebire de alții, le-am spus mereu adevărul.”

 

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Dănuț Chera e magician. Primarul de la Piatra cheltuie un miliard de lei pentru o magazie de lemne pentru că… poate!

Următorul articol

Florescu se întoarce în vechiul birou de la PDL

Cele mai recente articole de Campanie Electorala