liberinteleorman.ro

Profesorii și antrenorii teleormăneni pot fi nominalizați la Premiul Mentor 2018

19 noiembrie 2018
Monica Vasilescu
Premiul Mentor – din 2018 – Zece profesori și antrenori care au descoperit tineri talentați și au avut grijă de ei la începutul carierei lor sunt premiați anual. Premiul constă într-un trofeu și o sumă de bani.

Premiul Mentor pentru excelență în educație se acordă acelor profesori sau antrenori care au descoperit și au lansat tinere talente și le-au sprijinit primii pași atât intelectual cât și moral. Excelența educativă a acestor profesori antrenori, mentori a condus generații întregi spre succes, activitatea lor a rămas însă în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura efortului depus.
În cadrul programului, lansat prima dată în 2010, anual sunt premiați 10 profesori și antrenori, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei.

Din Teleorman, în 2011, au fost premiați antrenorul de scrimă Dumitru Popescu, născut în comuna Beciu, și Bratu Ion, profesor atletism, din Vârtoape.

Detalii și formular de nominalizare găsiți pe http://pentrucomunitate.ro/web/index.php?option=com_content&view=article&id=699&Itemid=135&lang=ro&fbclid=IwAR0EH9ZK0Dbp7YtwhM-4_WrFL3FLMk2j1CMuQb5bqcDSJ1n3AgHGP5mXdG4

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Vânătoarea de mistreți și… de funcții prin Pădurea Nebună (Deliorman)

Următorul articol

Liceul „Constantin Noica” va coordona un proiect internațional pentru prevenirea abandonului școlar

Cele mai recente articole de Actualitate