Profesorii și antrenorii teleormăneni pot fi nominalizați la Premiul Mentor 2018

în Actualitate/Cultură
Monica Vasilescu
Premiul Mentor – din 2018 – Zece profesori și antrenori care au descoperit tineri talentați și au avut grijă de ei la începutul carierei lor sunt premiați anual. Premiul constă într-un trofeu și o sumă de bani.

Premiul Mentor pentru excelență în educație se acordă acelor profesori sau antrenori care au descoperit și au lansat tinere talente și le-au sprijinit primii pași atât intelectual cât și moral. Excelența educativă a acestor profesori antrenori, mentori a condus generații întregi spre succes, activitatea lor a rămas însă în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura efortului depus.
În cadrul programului, lansat prima dată în 2010, anual sunt premiați 10 profesori și antrenori, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei.

Din Teleorman, în 2011, au fost premiați antrenorul de scrimă Dumitru Popescu, născut în comuna Beciu, și Bratu Ion, profesor atletism, din Vârtoape.

Detalii și formular de nominalizare găsiți pe http://pentrucomunitate.ro/web/index.php?option=com_content&view=article&id=699&Itemid=135&lang=ro&fbclid=IwAR0EH9ZK0Dbp7YtwhM-4_WrFL3FLMk2j1CMuQb5bqcDSJ1n3AgHGP5mXdG4

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*