Procurorii DNA l-au încolţit pe Teodor Niţulescu

în Actualitate/Actualitatea politică/Justitie/Politie

Monica Vasilescu

Nitulescu6Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor de Corupţie efectuează la această oră cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor asemenea fapte de către binecunoscutul politician teleormănean Teodor Niţulescu.

Încă de la primele ore ale dimineţii, procurori ai DNA, flancaţi de echipe formate din Brigada Jandarmeriei Române, au purces la toate sediile deţinute de omul politic, dar şi la casele acestuia, investigând dacă sunt sau nu dovezi ale unor infracţiuni de corupţie.

Conform unor surse, Teodor Niţulescu se află la Conacul său de la Gresia, acolo unde a întâmpinat mascaţii cu noaptea-n cap. Întrebaţi ce caută procurorii DNA acasă la Niţulescu, jandarmii au răspuns franc: „Ce caută la toţi baronii locali!”, completând fraza cu informaţia că nu se pot da amănunte în timpul anchetei.

Revenim cu detalii îndată ce le vom avea.

UPDATE:

Conform unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, se efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2009 – 2012. „În cursul zilei de 27 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în județul Teleorman, din care patru sunt instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, precizează procurorii DNA.

.jandarmii

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

3 Comments

 1. Nitulescu impreuna cu Tecsor sunt niste hoti de oi !
  Le-am lasat 300 de oi de pomana ! M-au furat!
  Ii bate Dumnezeu si pe lumea cealalta !
  In continuare le dau acatiste pentru sanatatea lor.
  La inaintare a fost Tecsor si Nitulescu la „acoperire”
  Multa SANATATE: ca la nunta ….stiu ei….
  Sa le dea DOMNUL …..
  Niste…. cccc…ti.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*