Primele suspiciuni de îmbolnăvire cu coronavirus au apărut în Teleorman. Doi bărbați sunt monitorizați de DSP.

în Administratie/Sănătate

Direcția de Sănătate Publică Teleorman monitorizează două persoane de cetățenie chineză, domiciliate în Roșiorii de Vede, după ce au călătorit în China în perioada vacanței de Anul Nou.

Cei doi cetățeni chinezi, monitorizați în prezent de DSP Teleorman, au afaceri în mai multe județe din România și au intrat în țară pe 1 februarie, prin Aeroportul Otopeni, de unde au fost preluați de reprezentanții DSP Olt, care i-au supravegheat pasiv până pe data de 4 februarie. Apoi cei doi au plecat din Slatina către Roșiorii de Vede. Monitorizarea este făcută pe o perioadă de 14 zile. Pentru moment, precizează DSP Teleorman, starea de sănătate a celor două persoane este foarte bună, fără simptomatologie.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*