liberinteleorman.ro

Primarul de la Drăgănești Vlașca: „Obiectivul principal al acestui mandat îl reprezintă dezvoltarea serviciilor publice destinate cetățenilor”

20 septembrie 2023

Primarul comunei Drăgănești Vlașca – Ciprian Ciuperceanu este unul dintre puținii edili care vorbesc despre proiectele comunității care sunt în derulare sau finalizate, nu doar despre cele din viitor.
Lucrările de construcție pentru mai multe obiective, precum reabilitarea bisericii și modernizarea drumurilor se apropie de finalizare. De asemenea, extinderea rețelei de alimentare cu apă contribuie la îmbunătățirea infrastructurii. Obiectivul său principal este dezvoltarea serviciilor publice pentru cetățeni, cu impact pe termen mediu și lung.

„Stimați cetățeni și colaboratori,
Încă de la începutul primului mandat mi-am dorit pentru comuna noastră implementarea proiectelor eligibile destinate dezvoltării locale și creșterii calității vieții cetățenilor.
📈⏳Până în prezent, ne apropiem de finalizarea lucrărilor de construcții pentru următoarele obiective de investiție:
⛪”Reabilitare Biserica Sf. Nicolae Drăgănești-Vlașca și construire anexă socială și clopotniță în localitatea Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman”, beneficiar Parohia Sfântul Nicolae Drăgănești-Vlașca”;
🚧”Modernizare drumuri de interes local în comuna Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman”, finanțat prin PNI „Anghel Saligny”: finalizare lucrări, în proporție de 80%, în cartierul ”Glăvani”, montarea unui pod pe strada Aviator Petre Oanță și începerea lucrărilor pentru montarea unui alt pod pe strada Coposu.
🚰”Extindere rețea de alimentare cu apă, comuna Drăgănești-Vlașca, sat Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman”: 2 km de rețea de alimentare cu apă dați în folosință, iar în perioada următoare se vor demara lucrările în cartierul ”Valea Albă”.
🔖📝De asemenea, vă reamintesc că obiectivul principal al acestui mandat îl reprezintă dezvoltarea serviciilor publice destinate cetățenilor (apă, gestionarea deșeurilor, asfalt etc.), ceea ce va determina efecte pozitive pe termen mediu și lung și crearea unor condiții corespunzătoare unui trai mai bun.
Vă mulțumesc pentru susținere și colaborare”, a transmis primarul Ionuț Ciprian CIUPERCEANU.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

3 sportivi au obținut medalii strălucitoare la Campionatul European de karate

Următorul articol

Comunicat de presă: Florescu a pierdut războiul cu PNL Teleorman. Tot ce are de făcut e să plece din funcția pentru care nu mai are susținere

Cele mai recente articole de Actual

Miercurea alarmelor! Sirenele vor suna în Teleorman

❗️Astăzi, în intervalul orar 10.00-11.00, va avea loc exercițiul de alarmare publică, „𝗠𝗜𝗘𝗥𝗖𝗨𝗥𝗘𝗔 𝗔𝗟𝗔𝗥𝗠𝗘𝗟𝗢𝗥”, cu scopul de a verifica funcționarea sirenelor pe