liberinteleorman.ro

3 sportivi au obținut medalii strălucitoare la Campionatul European de karate

19 septembrie 2023

În perioada 14-17 septembrie 2023, Clubul Sportiv Local (CSL) Nanov a reprezentat cu succes județul la Campionatul European de karate Goju Ryu desfășurat în orașul belgian Liege. Echipa CSL Nanov, secția karate, s-a remarcat printr-o serie de performanțe de excepție, obținând trei medalii importante.

Sportivii reprezentativi ai CSL Nanov au concurat în disciplinele kumite wkf, aducând acasă două medalii de argint și una de bronz într-o competiție de nivel european. Cristina Petru Sorin a obținut locul 2 în categoria kumite wkf, confirmându-și talentul și determinarea în fața adversarilor puternici. La fel de impresionantă a fost prestația lui Osiac Amalia, care a câștigat locul 2 în aceeași categorie. Andrei Zalana a adus o altă medalie comunei Nanov, clasându-se pe locul 3 în kumite wkf.

Antrenorul responsabil de pregătirea acestor sportivi talentați este Sorin Cristina, care și-a condus echipa către succes în Belgia Liege. Performanța remarcabilă a sportivilor a fost rezultatul muncii asidue și a devotamentului lor, dar și al sprijinului continuu al antrenorului și al comunității locale.

Primăria Nanov și Consiliul Local Nanov au fost partenere esențiale în susținerea echipei CSL Nanov, oferindu-le sportivilor sprijin pentru a participa la această competiție de top.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Primarul Mihail Cojocaru, pus sub control judiciar

Următorul articol

Primarul de la Drăgănești Vlașca: „Obiectivul principal al acestui mandat îl reprezintă dezvoltarea serviciilor publice destinate cetățenilor”

Cele mai recente articole de Actual

Ț𝐢-𝐚𝐢 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐭 𝐯𝐫𝐞𝐨𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢? 𝐀𝐜𝐮𝐦 𝐚𝐢 𝐨𝐜𝐚𝐳𝐢𝐚

Pentru anul de învățământ 2024 – 2025, 𝐈𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ „𝐀.𝐃. 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚” 𝐚𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 recrutează candidați pentru locurile aprobate