liberinteleorman.ro

Primarul Cîrciumaru face recensământul populației la sediul PSD

Primarul de la Roșiorii de Vede – Valerică Cîrciumaru nu mai are nevoie de nicio prezentare când vine vorba de a face lucrurile la primărie ca pe propria moșie. Iar faptul că acum s-a gândit că ar fi eficient să facă autorecenzarea populației la sediul PSD confirmă și întărește modul în care înțelege edilul administrația. Sau politica. Singurii care au reacționat la decizia primarului de a recenza oamenii la sediul PSD au fost cei de la USR Roșiorii de Vede. Consilierul local Constantin Fierăscu îi cere lui Valerică Cîrciumaru să închidă de urgență centrul de autorecenzare asistată organizat la un sediu de partid.

„Aflăm de la primarul Cîrciumaru, puțin rușinat, că unul dintre cele 4 centre de autorecenzare asistată s-a deschis în cadrul sediului PSD. Să vă fie rușine! Ce urmează? Să-și încaseze pensionarii pensiile de la sediul PSD?! sau părinții alocațiile copiilor? Nu mai știti ce să faceți ca să spălați imaginea murdară a acestui partid. Nu cred că locația unui partid este cea mai indicată, un partid care a adus și aduce atâtea neajunsuri în viețile românilor și în special ale roșiorenilor.

Îi solicit primarului Valerică Cîrciumaru să găsească altă locație pentru acest centru sau să-l închidă de urgență. O activitate statistică serioasă demarată de guvern, nu trebuie să aibă legătură cu politica și cu atât mai puțin cu Sediul PSD, pe ai cărei pereți au stat de-a lungul timpului ”Sf. Treime” a penalilor PSD – Iliescu, Năstase, Dragnea, la care până mai ieri se închina umil, inclusiv primarul Valerică Cîrciumaru”, a transmis consilierul local Constantin Fierăscu.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Școala Gimnazială din Tătărăștii de Jos, renovată de o Asociație

Următorul articol

Cel mai tânăr primar din Teleorman, încă un obiectiv finalizat: „Îmi pun toată priceperea pentru creșterea încrederii în administrația publică locală”

Cele mai recente articole de Actualitate