Cel mai tânăr primar din Teleorman, încă un obiectiv finalizat: „Îmi pun toată priceperea pentru creșterea încrederii în administrația publică locală”

în Administratie

Ciprian Ciuperceanu este cel mai tânăr primar din Teleorman și unul dintre puținii care au arătat obiective finalizate de la începutul mandatului. Acum, edilul-șef de la Drăgănești Vlașca a finalizat un spațiu modern recreativ pentru desfășurarea activităților sportive, în aer liber.

„Stimați cetățeni, iată, că am mai finalizat un obiectiv destinat, în special, copiilor și tinerilor din comuna noastră, respectiv cel mai modern spațiu recreativ pentru desfășurarea activităților sportive, în aer liber, atât pe timp de zi, cât și în nocturnă (începând de mâine se va aprinde nocturna, orar 19.00 – 00.00), care cuprinde următoarele atracții: teren sintetic, pentru practicarea sporturilor de: handbal, volei, tenis de câmp, baschet; pistă atletism; aparate moderne pentru fitness; mese de șah; mese ping-pong; spațiu dotat cu bănci de relaxare și mese, care pot deservi și pentru organizarea aniversărilor.

După cum bine cunoașteți, acest spațiu recreativ și Școala gimnazială Drăgănești-Vlașca sunt situate pe strada înv. R. Dăscălescu, iar pentru siguranța elevilor și pietonilor, Consiliul local a aprobat transformarea în zonă pietonală. Alături de susținerea dvs., îmi pun toate speranțele și priceperea pentru creșterea încrederii în administrația publică locală”, a transmis primarul Ciprian Ciuperceanu.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*