liberinteleorman.ro

Primarii de la Nanov, Trivalea Moșteni și Siliștea au pupat inelul lui Gâdea

23 februarie 2016

Monica Vasilescu

psd traseistiTrei primari liberali au stat, astăzi, la braț cu liderii PSD Teleorman, Adrian Gâdea și Victor Drăgușin, în cadrul unei conferințe de presă la care au anunțat că de aici înainte se vor închina partidului roșu. Cei trei plimbăreți – primarul de la Nanov – Florian Grosu, primarul de la Siliștea – Marin Alexandru și primarul de la Trivalea Moșteni – Marius Bocancilă și-au dat cuvântul să lase baltă liberalismul la alegerile din 5 iunie și să se alăture PSD. ”Am făcut-o pentru continuitate, pentru sătenii din comuna Nanov, pentru a implementa proiectele actuale și viitoare. Motivele care au stat la baza acestei decizii nu le comentez”, a spus Florian Grosu.

La rândul său, Marius Bocancilă a motivat decizia ca fiind luată ”pe încredere”: ”Politica se bazează pe încredere, iar la momentul actual domnul Adrian Gâdea are cea mai mare încredere, ca om politic, din județ. Întrebat de ce și-a pierdut încrederea în foștii colegi, acesta s-a rezumat la afirmația ”prietenii știu de ce”.

La fel de ”explicit” a fost și Marin Alexandru, care s-a bazat mai mult pe simțăminte: ”Întotdeauna, la domnul președinte Adrian Gâdea am avut ușile deschise și am simțit că le avem în continuare, cu siguranță”.

Social democrații au reușit în ultimul timp să strângă un număr important de oameni promovaţi de PDL, PNL şi PP-DD în funcţii de responsabilitate publică, pentru a le fi de folos în alegeri, iar în clipa de față 65 conduceri de administrații publice locale sunt cunoscute ca fiind social democrate.

Tranzacția de astăzi nu este singura, se zvonește că și alți edili vor sări gardul la PSD, acum, în prag de alegeri, și nu știm dacă toată afacerea la care asistăm înaintea campaniei electorale se rezumă doar la niște strângeri de mână și promisiuni, că legea se pare că nu mai contează, dar avem măcar speranța că au și oamenii de rând un cuvânt de spus, la vot, atunci când se vor gândi de mai multe ori înainte de a pune ștampila pe indivizi care își fac mendrele personale la adăpostul interesului comun.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

  1. Romania nu e Teleorman! Timpul o va demonstra. S-au dus vremurile in care, doar cu charisma si descurcareala puteai prosti o tara. Ca sa reusesti de acum inainte, ca politician venit din plebe, sa tii in frau o tara, e nevoie de mai mult. De legalitate si moralitate. Sau poate sunt eu prea idealist. Sunt, insa, sigur ca e o chestiune doar de timp. Un timp care, desi nu mai are rabdare, le va permite unora sa continue cu aceleasi vechi metehne si care, pentru altii, ar putea insemna prea tarziu…Ar fi pacat, deci, sa ne stigmatizam, ca judet, o data in plus.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Militaru poartă negocieri la masa PSD-ului

Următorul articol

Dragobetele la români

Cele mai recente articole de Actualitatea politică