liberinteleorman.ro

Dragobetele la români

23 februarie 2016

DragobeteBiblioteca Județeană “Marin Preda” Teleorman, instituție aparținând Consiliului Județean Teleorman, organizează miercuri, 24 februarie 2016, ora 10.0o serie de manifestări cultural-artistice dedicate sărbătorii dragostei la români – Dragobetele.

Vor fi vernisate următoarele expoziții: Dragostea în literatură – expoziție de carte din patrimoniul bibliotecii, Portul popular românesc – expoziție de desene realizate de elevi de la Școala gimnazială Mihai Viteazul Alexandria și expoziția de grafică ”Dragobetele: Iubește românește”, realizată de elevi de la Liceul Teoretic ”Constantin Noica” din Alexandria, coordonator profesor Cristina Mihaela Purcărea.

Programul artistic ce se va desfășura la Sala de lectură a bibliotecii constă în declarații de dragoste, moment susținut de elevi de la Liceul Teoretic ”Constantin Noica” Alexandria, coordonator profesor Oana Stoicescu.

Sub genericul De Dragobete, Cătălina Berbec, elevă la același liceu, va susține un moment muzical coregrafic, sub coordonarea profesorului Cornel Oprea.

Dragobetele sărută fetele – ce va încheia activitatea culturală, constă într-un moment artistic susținut de membrii Consiliului Local al Tinerilor, coordonator profesor Marioara Zăbavă.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Primarii de la Nanov, Trivalea Moșteni și Siliștea au pupat inelul lui Gâdea

Următorul articol

Mara îl pune pe Iotu la locul lui: “Trebuie să înțeleagă că nu s-a născut viceprimar, să se apuce de o meserie și să o facă bine!”

Cele mai recente articole de Cultură