Primarii comunelor din Teleorman au primit banii din viitor

în Actualitate/Politica altfel

Monica Vasilescu

adrian gadeaConsiliul Judeţean Teleorman s-a întrunit în ședință extraordinară pentru a aproba unicul proiect aflat pe ordinea de zi. Urgența a constituit-o necesitatea repartizării pe unităţi administrativ-teritoriale a cotei de 20% din limita de sume defalcate din unele venituri ale bugetului de stat, pentru echilibrarea bugetelor locale şi a cotei de 20% din cota de 18,5% din impozitul pe venit, precum şi sumele reţinute ca urmare a diminuării cu gradul de necolectare a veniturilor proprii, pe anul 2016 şi estimări pentru anii 2017-2019.

La ședință au participat 25 de consilieri județeni, iar proiectul a fost aprobat, fără comentarii, cu 24 voturi ”pentru” și un vot împotrivă, cel al lui Iulian Şuică. Ce sume vor primi anul viitor edilii localităților din județ, dacă situația va rămâne așa, puteți vedea în facsimilul alăturat.

bani CJ (1)455

bani CJ (1)444

bani CJ (3)7

bani CJ (3)64

bani CJ (2)

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*