liberinteleorman.ro

Sunt ales… dar mă (t)ratez! Priviți, marețe umbre, Mihai – Ștefan (Corvine), româna națiune… ai voștri consilieri

9 octombrie 2015

Monica Vasilescu

stefan mihai gabrielCampania inițiată de ziarul Liber în Teleorman cu scopul de a-i determina pe consilierii judeţeni teleormăneni să-şi justifice funcţiile şi indemnizaţiile, cel puțin prin prezentarea unui raport de activitate, continuă, în pofida îndârjirii multor aleşi de a nu lua în seamă demersul nostru. Insistăm și aducem în prim-plan un alt consilier județean despre care credem că nu prea a auzit multă lume. Așadar, în cea mai importantă instituţie a judeţului a aterizat și liberalul Mihai Ștefan… Gabriel. Ar fi urmat Corvine (în imn), dar nicio caracteristică, în afară de nume, nu i se poate atribui consilierului județean analizat, de la importantele figuri ale istoriei, chemate să recunoască în urmașii lor dorința aprigă de libertate.

Lăsând gluma la o parte, remarcăm că Mihai Ștefan este, fără doar și poate, unul dintre aleșii care nu au făcut niciun gest administrativ în CJ. Glasul i s-a auzit, probabil, pe la sediul partidului sau pe la RAR, acolo unde PNL l-a încredințat cu misiunea de șef cândva (până i-a luat PSD-ul rația).

În Consiliul Județean Teleorman, însă, despre activitatea lui Mihai Ștefan se poate vorbi ca despre himere. Nu putem povesti nimic pentru că domnia sa nu a deschis gura în şedințe, nu a avut nicio inițiativă, nicio idee, niciun freamăt. De raport de activitate nici nu poate fi vorba.

În extracurricular, se spune că Mihai Ștefan este un tip ”de treabă”, că nu se dedă bârfelor nefondate și nici jocurilor murdare de culise. Și confirmăm acest lucru, atât cât ne putem da seama ca urmare a puținelor tete-a-tete–uri avute, dar nu despre asta este vorba acum.

Iar dacă nu putem scrie despre rezultatele muncii sale în această funcție, fiindcă nu avem despre ce, încheiem povestea și îi sugerăm consilierului Mihai Ștefan să stea degeaba mai rar în Consiliul Județean, că vine scadența mandatului și s-ar putea să nu-l mai prindă pe al treilea, dacă se trezesc teleormănenii.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Primarii comunelor din Teleorman au primit banii din viitor

Următorul articol

Urmașul baronului…

Cele mai recente articole de Actualitate