Primăria Alexandria – concurs

în Actualitate/Administratie

primaria alexandriaUniunea Artiștilor Plastici Sucursala Alexandria, în colaborare cu Primăria Municipiului Alexandria și Consiliul Local al Municipiului Alexandria, organizează, în perioada 16-26 martie 2015, concursul de desen, pictură și grafică – ,,ARMONII DE PRIMĂVARĂ”.
Concursul se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta între 7 – 18 ani și este organizat pe două secțiuni: pictură și grafică. Categoriile de vârstă sunt : 7 – 10 ani; 11 – 14 ani şi 15 – 18 ani. Jurizarea se va face în perioada 27 -30 martie, iar lucrările se depun începând din 16 şi până la data de 26 martie, la Primăria Municipiului Alexandria.
Lucrările câştigătoare vor fi expuse şi premiate în cadrul unei expoziţii ce va fi vernisată în data de 02.04.2015. Concursul face parte din proiectul ”Artă pentru toți” 2015, derulat de Uniunea Artiștilor Plastici și finanțat de Primăria și Consiliul Local Alexandria.

1 Comment

  1. […] Uniunea Artiștilor Plastici Sucursala Alexandria, în colaborare cu Primăria Municipiului Alexandria și Consiliul Local al Municipiului Alexandria, organizează, în perioada 16-26 martie 2015, concursul de desen, pictură și grafică – ,,ARMONII DE PRIMĂVARĂ”. Concursul se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta între 7 – 18 ani și este organizat pe două …read more […]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*