liberinteleorman.ro

Președintele Adrian Gâdea a primit colindătorii la Consiliul Județean Teleorman

19 decembrie 2014

Monica Vasilescu

gadea1

În jurul sărbătorilor dedicate Naşterii Domnului, Consiliului Județean Teleorman derulează mai multe acţiuni specifice în ideea de a le întâmpina conform cu aşteptările populaţiei.

Ca în fiecare an, înainte de Crăciun, instituția condusă de președintele Adrian Gâdea a primit colindătorii. Timp de trei zile, micii vestitori ai Crăciunului au fost aşteptaţi cu drag, la sediul Consiliului Judeţean Teleorman. Mesagerii sărbătorilor au fost întâmpinați de către preşedintele CJ Teleorman, Adrian Gâdea, vicepreşedintele Cornel Bleajă, dar şi de o parte din personalul instituției.

Școlarii din unităţile de învăţământ din municipiul reşedinţă de judeţ vor fi primiți în continuare să strige la uşa administraţiei județene: “Sculaţi gazde, nu dormiţi, vremea e să vă treziţi”!

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

La Centrul de Sprijin Social pentru Romi, 200 de elevi premianţi au primit daruri de la Moş Crăciun

Următorul articol

S-a împlinit un an de când Trupa Arhaic invită teleormănenii la muzică şi poezie

Cele mai recente articole de Actualitate