liberinteleorman.ro

La Centrul de Sprijin Social pentru Romi, 200 de elevi premianţi au primit daruri de la Moş Crăciun

19 decembrie 2014

Monica Vasilescu

10658698_378475572312704_990754709809226520_o

Moş Crăciun a fost darnic și anul acesta cu elevii care au obţinut rezultate deosebite la învăţătură. După ce primarul municipiului, Victor Drăguşin, a împărţit cadouri colindătorilor veniți la Primăria Alexandria, alți angajați ai administrației locale au făcut asemenea gesturi.

Astfel, cel care an de an îşi îndreaptă privirea către şcolarii romi, nu s-a lăsat nici de data aceasta mai prejos. În prag de Crăciun, consilierul primarului Alexandra Virgiliu (Tobi) a identificat copiii cu rezultate deosebite la învățătură din unităţile de învăţământ din Alexandria şi le-a oferit daruri.

Aproximativ 200 de elevi de la Centrul de Sprijin Social pentru Romi au primit, vineri, pachete cu diferite cadouri, după ce au susținut un program artistic cu poezii și cântece specifice Sfintei Sărbători a Naşterii Domnului. Nu doar copiii de etnie i-au încântat pe spectatori, ci și alții, cum ar fi fetele de la Liceul Teoretic ”Constantin Noica” din Alexandria, având un program de dansuri țigănești, și rockerii de la Trupa Karma, care au lăsat pentru câteva clipe deoparte rockul și s-au adaptat perioadei, interpretând colinde tradiționale.

”Este un gest creştinesc în aceste zile de sărbătoare. Copiii de etnie romă au dovedit că pot obține rezultate bune la învățătură. De aceea, şi ei au primit daruri de la Moş Crăciun. Îi sfătuiesc să învețe și de aici înainte pentru că școala este importantă în viață”, a declarat Alexandra Virgiliu.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Iată, au venit colindătorii la Partidul Mișcarea Populară Teleorman !

Următorul articol

Președintele Adrian Gâdea a primit colindătorii la Consiliul Județean Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate