liberinteleorman.ro

Preotul Petru Ginerica din Bârseștii de Jos pregătește o excursie pentru copiii din sat – Și tu poți ajuta

28 februarie 2024

Într-o inițiativă menită să îmbine educația cu momente de bucurie și distracție, preotul paroh duhovnic Petru Ginerică din Bârseștii de Jos pregătește o excursie memorabilă pentru copiii implicați în activitățile bisericii. Această inițiativă este gândită pentru a oferi copiilor, care participă activ la slujbele bisericii, ocazia de a trăi momente de bucurie și învățare într-un mediu diferit. Excursia va cuprinde activități care să le ofere atât momente de relaxare, cât și oportunități de explorare culturală și spirituală.

Pe data de 9 martie, aproximativ 30 de copii din Biserica Bârseștii de Jos, însoțiți de aproximativ 10 adulți, vor pleca într-o excursie de o zi ce va include diverse activități educative și recreative.

Obiectivele excursiei:

  1. Vizita Muzeului Județean Olt: Copiii vor avea oportunitatea de a explora bogăția istoriei și culturii locale prin vizitarea Muzeului Județean Olt. Acest moment va oferi o perspectivă asupra patrimoniului cultural.
  2. Prânz la Mc Donalds: După o dimineață plină de descoperiri, participanții se vor bucura de un prânz la Mc Donalds, unde vor putea socializa și crea amintiri frumoase împreună.
  3. Plimbare în Parcul Pitești din Slatina: Excursia va continua cu o plimbare relaxantă în Parcul Pitești, oferind o pauză plină de energie și veselie.
  4. Vizita Mănăstirii Clocociov: Activitatea va culmina cu o vizită la Mănăstirea Clocociov, acolo unde copiii vor avea ocazia să se conecteze cu spiritualitatea și tradițiile religioase.

Participanții la acest proiect sunt copiii din comunitatea Bârseștii de Jos, cei care nu doar participă la toate activitățile organizate de parohia locală și se implică în îngrijirea bisericii și participă la corul Angelos. Acești tineri credincioși nu doar se roagă pentru binele tuturor în timpul Sfintei Liturghii, dar au o contribuție semnificativă la viața comunității lor.

Bugetul acțiunii este de aproximativ 2300 lei și include: – transportul – masa de prânz pentru copii și adulții însoțitori – Vizita Muzeului Județean Olt: secția etnografie, secția arta plastică și pictură, secția istorie și cultura slătineană. – Plimbare în parcul Pitești”, ne-a spus preotul paroh.

Preotul Petru Ginerica subliniază importanța sprijinului comunității în acest demers, menționând că orice formă de ajutor este binevenită pentru a face această excursie o realitate și pentru a oferi copiilor din Bârseștii de Jos amintiri de neuitat.

Cei care au posibilitatea și doresc să le fie sprijin celor de la PAROHIA Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril au la dispoziție:

REVOLUT: 0784207747

Western Union: Petrică Ginerică BRD: Nume titular: Ginerică Petrică Cont: RO25 BRDE 410S V536 8299 4100 Moneda: RON

Poșta Română: PAROHIA Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, Preot Petru Ginerică – Str. Vlad Țepeș, 220, comuna Beciu, județul Teleorman

Raiffeisen: Parohia Sf Arhangheli Mihail și Gavril – Cont: RO77RZBR0000060024432337

Parohia din Bârseștii de Jos, un loc plin de tradiții și credință în inima județului Teleorman

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Miercurea alarmelor! Sirenele vor suna în Teleorman

Următorul articol

Adeverinţa de venit, cazierul fiscal, certificatul de atestare fiscală, obţinute fără deplasare la sediul organului fiscal

Cele mai recente articole de Actual