Preotul paroh de la Biserica Negreni de Sus cheamă oamenii la gesturi umanitare

în Actualitate/Diverse/Social

Comunitățile mici, mai abitir ca altele, mai ales în Teleorman, au nevoie de ajutor pentru a-și vedea cei mai mici și cei mai vârstnici fii ai satului bucuroși în zile de sărbătoare, așa cum vor fi cele care vin. Dacă autoritățile împuternicite se ocupă mai puțin spre deloc de sprijinirea nevoiașilor, preotul satului s-a văzut dator să nu stea nepăsător la suferințele altora. Este vorba despre preotul paroh de la Biserica Negreni de Sus, Bogdan Cristian Danu, persoană care s-a implicat de fiecare dată în acțiuni caritabile, benefice aproapelui său. De data aceasta, părintele s-a gândit la copiii pentru care Moș Crăciun este doar un personaj de povestire, dar și la bătrânii neputincioși cărora le aduce bucurie chiar și o vorbă bună.

”Cu ocazia pregătirii pentru sărbătoarea Nașterii Domnului din anul acesta, 2014, vă invităm să participați și dumneavoastră la acțiunea caritabilă inițiată de noi, Parohia Negreni de Sus, județul Teleorman, pentru a aduce zâmbetul pe chipurile copiilor și bătrânilor nevoiași din parohia noastră. Acum se cuvine să facem și noi daruri, dacă putem, să adunăm haine, alimente, medicamente, jucării și dulciuri. Toate acestea se vor strânge până în ajunul Crăciunului și vor fi împărțite celor care au nevoie cu adevărat de ele. Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag să pregătim merinde pentru rai împreună!”, acesta este îndemnul preotului paroh Bogdan Cristian Danu, de la Biserica Negreni de Sus.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*