liberinteleorman.ro

Posturi cu dedicație: Soțul contabilei din Primăria Smârdioasa, angajat șofer amator

Angajările pe Pile Cunoștințe Relații (PCR) sunt la ordinea zilei în Teleorman, județul în care încă se mai strigă „jos comunismul”, la 33 de ani de la Revoluție. Sunt multe cazuri concrete, însă, cel mai recent se petrece sub conducerea primarului de la Smârdioasa, George Pomojnicu. Acesta i-a spus unui localnic, șofer profesionist în altă țară, că poate participa la concursul de angajare pentru postul disponibil pentru transportul elevilor din localitate. Între timp, edilul șef a făcut jocurile astfel încât postul să fie ocupat, în stilul caracteristic local, de soțul unei angajate din primărie. Cornel Păun, soțul contabilei din Primăria Smârdioasa conduce microbuzul școlar cu toate că este amator și a lucrat la o companie de cablu înainte.

„Am 44 de ani de muncă în domeniul șoferiei, am permis pentru toate categoriile, sunt profesionist. Și credeam că după mulți ani munciți în străinătate pot să mă întorc să muncesc în satul meu, alături de părinți, care sunt bătrâni, să mă liniștesc și eu. Dar am auzit că postul s-a dat deja soțului contabilei, care este amator. Ai nevoie de calificare să poți să transporți copii, dar nu se ține cont de nimic. De-aia pleacă lumea din țară și oamenii stau departe de cei dragi, că posturile se ocupă pe pile peste tot”, ne-a mărturisit un cetățean care intenționa să participe la concurs.

Aceasta nu ar fi prima angajare care se face pe cunoștințe la Primăria Smârdioasa. Se pare că un alt post vacant este păstrat de primar pentru finul său. Dar această informație este în curs de verificare. Revenim cu amănunte.

Advertisement

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

170 de kilograme de peşte, confiscate de la un agent economic din Teleorman

Următorul articol

Sens unic pe tronsoane ale străzilor Ion Creangă și Dr. Stâncă din Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitate