liberinteleorman.ro

Portret de fotbalistă: Liliana Mazilescu

15 ianuarie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

liliana mazilescuÎn lumea fotbalului feminin alexăndrean îşi fac loc fete atât de talentate la jocul perceput ca fiind pentru băieţi, încât acestea ar putea sta oricând pe picior de egalitate cu partea masculină care practică acest sport.

Maria Liliana Mazilescu este una dintre ele şi joacă la Universitatea Alexandria cu sârg şi pasiune. Ea locuieşte în Piteşti, dar nu ezită să facă drumuri în capitala Teleormanului ori de câte ori hobby-ul său o cere. Liliana împlineşte vârsta de 23 de ani pe 29 ianuarie şi este studentă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Piteşti. Ea activează la clubul sportiv din Alexandria pe postul de fundaş stânga. Aceasta ne-a mărturisit că fotbalistul ei preferat este Lucian Sânmărtean.

“M-am apucat de fotbal în urmă cu cinci ani la clubul din oraşul meu, ”FC Alice&Tunes”. Am ales un sport destinat băieţilor deoarece vacanţele mi le petreceam la bunici, iar prietenii mei de acolo erau majoritatea băieţi care jucau fotbal, iar eu fiind singura fată nu aveam de ales. Fotbalul este sportul meu preferat, dar nu pot să nu recunosc că ador şi handbalul şi MMA, sporturi pe care le-am practicat, sincer nu prea mult, apoi m-am lăsat”, ne-a povestit Liliana Mazilescu.

Pe viitor, sportiva îşi doreşte să devină antrenoare de fotbal, la fel ca antrenorul său, Călin Pistolea, despre care spune că este un coordonator deosebit, la fel ca şi restul echipei Universitatea Alexandria.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Nela Țigăneșteanu a descoperit o nouă limbă!

Următorul articol

Evazioniştii din Teleorman, luaţi la puricat de Poliţia Română

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Advertisement Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de