Glagoria lui Victor Drăgușin

în Actualitate/Politica altfel

Monica Vasilescu

psd 2Primarul de la Alexandria a părut întotdeauna un om echilibrat, chiar dacă politica pe care o duce îi mai acoperă din când în când latura raționamentului. Victor Drăgușin este printre puținii pesediști care nu au ieşiri de taliban roşu și nici nu-l entuziasmează prea tare un astfel de comportament atunci când îl întâlnește, și nu de puține ori se întâmplă asta la PSD Teleorman.

În duminica votului, la sediul partidului, toată lumea stătea cu sufletul la gură să vadă rezultatele exit-poll-urilor. ”Zapatorul” de serviciu oscila între Antena 3 și, desigur, România Tv, televiziuni cunoscute pentru parti-pris-urile lor față de anumiți patroni de presă cu influențe politice spre Stânga. Singura persoană din încăpere care a voit să afle un rezultat cât mai aproape de adevăr, nu umflat pentru a intra în grațiile cuiva, a fost șeful de campanie al social-democraților de la noi. Victor Drăgușin, oricât de implicat politic ar fi, încă mai are uzul rațiunii, și a spus cu ton de execuție: dă pe Digi!

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*