liberinteleorman.ro

Polițistul Tică se mută cu serviciul la oraș

29 martie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

Costel TicaCostel Dicu Tică, șeful Postului de Poliție Rurală din comuna Furculești, avansează. Sau nu. Începând cu 1 aprilie 2015, polițistul va avea un alt post. De la comandant la Furculești, acesta va deveni slujbaș la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman, spun sursele noastre, care pun mutarea pe seama maldărelor de dosare cu autor necunoscut pe care Tică le ține pe birou de vreme bună.

Chiar dacă nu avem certificarea oficială a motivului schimbării, avem convingerea că transferul îi va fi util lui Tică, un cadru polițienesc pe care îl va disciplina rigoarea impusă la locul de muncă de Bogdan Petrică, șeful serviciului amintit. Costel Tică va fi înlocuit în funcție de Virgil Cojoacă, actual adjutant în comuna Bogdana, în baza căruia rămân și lucrurile nerezolvate până în prezent.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Florin Titirișcă este cel mai bogat consilier local. Și singurul

Următorul articol

În Alexandria, gropile sunt ignorate spațiile verzi… asfaltate!

Cele mai recente articole de Actualitate