Polițiștii au confiscat 320 kg carne din târgul de la Gălăteni

în Actualitate

Monica Vasilescu

confiscatMicii comercianți din târgul săptămânal de la Gălăteni au fost verificați de către polițiștii teleormăneni, cu privire la modul în care își scot marfa la vânzare.

Rezultatele acțiunii, transmise de către purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, arată că au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru cei depistați cu nereguli. Astfel, polițiștii au dat 17 amenzi, între care 13 au fost conform HG 984/2005, art 3 și 4, reprezentând contravenții la normele sanitare, și patru sancțiuni conform Legii nr. 12/1990, art 1, lit e, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Toate acestea au însumat 8.062 lei. Totodată, au fost confiscate pentru distrugere 320 kg carne, din care 100 kg carne porc și 220 kg carne vită, în valoare de 4.300 lei. De asemenea, au fost confiscați 262 lei.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*