PLUS Teleorman: „Liviu Dragnea nu mai este păpușarul acestui județ, PSD nu mai are majoritate în parlament și acum guvernul Dăncilă a picat. „

în Actualitatea politică

Moțiunea de cenzură prin care guvernul Dăncilă a picat dă, în sfârșit, o gură de aer proaspăt partidelor de opoziție din Teleorman. Și, dintre acestea, cea mai activă și mai onestă formațiune politică de opoziție pare a fi PLUS Teleorman. Tinerii implicați în activitatea politică fac acum un apel la populația de bună credință să se implice în politică, pentru că acum nu mai sunt motive de presiune. Cumva, din punctul lor de vedere, era comunismului teleormănean s-a încheiat ieri, iar toți cei care își doresc să facă ceva pentru comunitate sunt așteptați să se înscrie și chiar să candideze din partea PLUS Teleorman.

Comunicatul de presă, transmis astăzi de către responsabilul de comunicare al partidului, Cristian Irimiea, este, de fapt, un apel la implicare și o încurajare pentru toți cei care au stat până acum deoparte.

“Moțiunea a trecut și guvernul a picat, iar acum ce facem? PLUS Teleorman vine cu un mesaj de încurajare către toți teleormănenii care au stat deoparte până acum, opoziția are nevoie de voi, noi avem nevoie de voi. Schimbarea se face cu implicarea fiecăruia dintre noi, iar momentul este acum. Schimbarea se va produce cu siguranță, aici nu mai avem niciun dubiu, iar locul vechilor politicieni este în altă parte dar nu în administrație. Liviu Dragnea nu mai este păpușarul acestui județ, Laura Codruța Koveși a devenit procuror-şef european, PSD nu mai are majoritate în parlament și acum guvernul Dăncilă a picat. Alianța dintre PLUS și USR a devenit a treia putere politică în Teleorman în urma rezultatului de la alegerile Europarlamentare din 26 mai 2019. Acest lucru se datorează în primul rând dorinței votanților de schimbare și în altă măsură a celor care s-au implicat politic. Urmează alte trei runde de alegeri iar pentru reconstrucția județului se face prin implicarea fiecăruia dintre noi, vă îndemnăm să veniți alături și să vă depuneți candidatura internă pentru o funcție publică. Suntem foarte conștienți că teleormănenii au o reticență atunci când vine vorba de vizibilitate. Este o repercusiune a corupției și a metehnelor vechi din administrația publică, principalul angajator din Teleorman. Vă îndemnăm să fiți vizibili, vocali și să vă implicați în politică, timpul lor a trecut!”, se arată în comunicat.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*